Friday, 19 April, 2024

Νάσια Μάτσα: Μια Ελληνίδα η μούσα στη νέα καμπάνια του οίκου Louboutin

Ξεκίνησε ως αρθρογράφος στο Vanity fair κι άλλα έντυπα. Οι φίλοι της, όμως, είχαν άλλα σχέδια γι’ αυτήν. Και αποδείχτηκε πως έχουν δίκιο.
Θυμίζει την «ελληνική ομορφιά» της Ειρήνης Παπά. Μελαχροινή, με βαθύ βλέμμα που τονίζεται από τα έντονα φρύδια της, η Νάσια Μάστα είναι η συμπατριώτισσά μας που συνεργάζεται με τον διεθούς φήμης οίκο Christian Louboutin στη νέα καμπάνια για το φθινόπωρο / χειμώνα 2017 – 2018.
Η Νάσια Μάτσα γεννήθηκε στην Ελλάδα. Σπούδασε Media & Journalism στο University of Westminster και έκανε μεταπτυχιακά στο London College of Fashion και στο London School of Economics. δεν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο αλλά ως αρθρογράφος στο Vanity Fair, στο GQ, Dazed και άλλα έντυπα.
Χρειάστηκε να ακούσει την παρότρυνση φίλων της που ασχολούνται επαγγελματικά με τη φωτογραφία για να ασχοληθεί με το modeling. Επειτα ακολούθησαν castings και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας. Και το συμβόλαιο με τον οίκο Louboutin θα αποτελέσει το ιδανικότερο διαβατήριο για να ανάλογη συνέχεια…
thetoc

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου