Tuesday, 16 April, 2024

Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Ο γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου και θρησκευτικό γάμο τον άντρα της ζωής της, Keven Undergaro

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει αυτή την τελετή στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας και να ζήσει αυτή τη στιγμή παραδοσιακά. Το μυστήριο ήταν ανοιχτό για όλους τους συμπατριώτες της στο Άκοβο Αρκαδίας αφού πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο στο κέντρο του χωριού. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Η προετοιμασία της φυσικά και η έξοδος από το σπίτι, που απείχε μόλις 300 μέτρα, έγινε υπό τη συνοδεία τραγουδιών και κατοίκων του Άκοβου με παραδοσιακές φορεσιές. Η Μαρία έλαμπε μέσα στη νυφική δημιουργία που φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και η μεγάλη της χαρά μετατράπηκε σε έντονη συγκίνηση κατά τη διάρκεια της τελετής.


Κουμπάροι στο γάμο της είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος. Όλοι τους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο στο να γίνει αυτός ο γάμος ακόμα πιο όμορφος για το ζευγάρι και την οικογένειά του.


Ο Δημήτρης Γιαννέτος ανέλαβε τόσο τα μαλλιά και το make up της νύφης όσο και της μητέρας της αλλά και της κουμπάρας ενώ ο Σωτήρης Κυρανάκος ανέλαβε όλο τον συντονισμό για τις ετοιμασίας καθώς είναι ο «φύλακας άγγελος» της Μαρίας στην Ελλάδα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου όπου επικράτησε και στην διακόσμηση το παραδοσιακό στοιχεία αλλά και τα λεμόνια που αρέσουν πολύ στη νύφη.


Στην ίδια λογική κινήθηκε και το μενού του γάμου με παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού…


Στους καλεσμένους του γάμου δεν βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι της Μαρίας Μενούνος από την Αμερική, αλλά στενοί συγγενείς και φίλοι και αρκετά λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου