Friday, 26 April, 2024

Κώστας Ευριπιώτης: Δύσκολες ώρες – Τι δήλωσε στενός του φίλος

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη και άνιση μάχη για τη ζωή του ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, «πολεμώντας» τον καρκίνο που τον έχει χτυπήσει.
Μια λακωνική δήλωση έκανε ο στενός φίλος και συνάδελφος του Κώστα Ευριπιώτη, Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.
Στην ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού που νοσηλεύεται, αρκέστηκε να πει: «Είναι λίγο δύσκολα, ας μείνουμε εκεί μόνο».
Στο πλάι του είναι πάντα η σύντροφός του, Λίλιαν Μπότση, καθηγήτρια χορού, που δεν έχει φύγει καθόλου από το πλευρό του. «Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση. Έχει ενοχληθεί πάντως που πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τη ”σύζυγό” του Βάλια Κωστοπούλου-Ευριπιώτη, με την οποία έχει χωρίσει πολλά χρόνια… Έχουν χωρίσει από το 2009 κι εκείνη έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ ο Κώστας είναι με τη Λίλιαν τα 10 τελευταία χρόνια», αναφέρει το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.
«Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με τέτοια θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου», φέρεται να τονίζει η Λίλιαν.
Από το πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.
neaselida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου