Thursday, 28 March, 2024

“Εφυγε” η ηθοποιός Τζέση Παπουτσή

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση
Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στο ελληνικό κοινό η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Τζέσης Παπουτσή, η οποία έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από την δουλειά της και την παρουσία της σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές.
Η ίδια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Η Τζέσυ Παπουτσή, ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει δυνατές στενοχώριες και που μόνο καλό δεν έκαναν στην κατάσταση της υγείας της.
Το 2012 ένα δυστύχημα έκανε την ίδια και τον σύζυγό της, να χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Η αδελφή του συζύγου της ηθοποιού, του Γιάννη Μανιού, έχασε την ζωή της στην άσφαλτο μαζί με τον άνδρα της και τα δυο τους παιδιά.
Η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα με ένα μήνυμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρέτησε την ηθοποιό φέρνοντας στο μυαλό της το χαρακτηριστικό της για το οποίο όλος ο κόσμος την ξεχώριζε, το τρανταχτό της γέλιο.
«Τζέσυ Παπουτσή, νωρίς έφυγες από κοντά μας. Θα θυμόμαστε το τρανταχτό σου γέλιο στις πλατείες του θεάτρου. Το ακούγαμε μες το σκοτάδι και λέγαμε «είναι κι η Τζέσυ εδώ»… Η Τζέσυ δεν είναι πια εδώ», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.
πρώτο θέμα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου