Wednesday, 24 April, 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποχώρησε από το Survivor;

Μετά την ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο κουίζ ερωτήσεων «Πάλι θα παίξω παντού» άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι η αθλητικογράφος έχει ειδική μεταχείριση στο Survivor, ως παιδί του ΣΚΑΙ, και της μεταφέρεται από την παραγωγή τι συμβαίνει έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά, αυτό κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, ωστόσο, σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, υπάρχουν διαρροές ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, επειδή έμαθε ότι της κάνει “ζημιά”.

«Υπάρχει πολύ έντονη φημολογία για μια αποχώρηση παίκτη από το Survivor και φωτογραφίζουν όλοι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί το παιχνίδι πλέον της κάνει ζημιά και όχι καλό. Θα έλεγα να βάλουμε ερωτηματικό γιατί είναι αντικρουόμενες οι πληροφορίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε, υπάρχουν αντικρουόμενα μηνύματα από τις πηγές της και από τη μία πλευρά υποστηρίζεται ότι η αθλητικογράφος έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor καθώς έκρινε πως λάμβανε αρνητική δημοσιότητα και η άλλη πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει δεν υπάρχει αποχώρηση. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε. Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Star.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου