Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Μάιο

-Ο Μάιος κατέφθασε ευωδιαστός και λουλουδάτος, σημαντικές αλλαγές, ωστόσο, δε φέρνει στο πλανητικό σκηνικό. Η θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη θα παραμείνει όλο το μήνα στον Κριό, φροντίζοντας να ικανοποιήσει τις επιθυμίες τόσο του συγκεκριμένου ζωδίου, όσο και των Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων. Αγαπητοί Παρορμητικοί, θα βλέπετε την πέραση σας να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, να εμφανίζονται ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και φλογερά ειδύλλια να αναστατώνουν την ήρεμη (ας πούμε…) ζωή σας. Θα εμπνέετε ανταγωνισμό και κρυφές έχθρες και πώς όχι άλλωστε, αφού θα μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου; Περιχαρείς θα είστε κι εσείς  Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς και Λέοντες είτε γιατί θα διαπιστώσετε μια άνθηση στα οικονομικά σας είτε γιατί θα κερδίσετε πλεονεκτήματα για μελλοντικές επιδιώξεις σας, θετικές εντυπώσεις και καρδιές.

-Ο Ερμής ξαναγυρνά, επιτέλους, ορθόδρομος, στις 4/5 βάζοντας ένα τέλος στις ταλαιπωρίες και τις εμπλοκές που μας δημιούργησε. Με φουλ τις μηχανές του θα συνεχίσει το ταξίδι του στον Κριό, όπου θα βοηθήσει να δρομολογηθούν αρκετές υποθέσεις που είχαν παγώσει και μάλιστα ταχύτατα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ήρθε η ώρα να ξαναπιάσετε δουλειά και να τελειώνετε μια και καλή με γραφειοκρατικά, πρακτικά ζητήματα ή να κάνετε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μέσου μεταφοράς που είχατε σχεδιάσει. Στις 16/5 θα περάσει στον Ταύρο και θα δώσει μια ωραιότατη ευκαιρία σε σας τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να κάνετε χρήσιμες επαφές, να συζητήσετε οικονομικά θέματα, να υπογράψετε συμβόλαια και φυσικά να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας.

-Ο Άρης θα βρίσκεται όλο το μήνα στους Διδύμους, δίνοντας 4G ταχύτητες τόσο στους Διδύμους όσο και σε σας τους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Οι ρυθμοί της επικοινωνίας θα είναι έντονοι, ενώ διαφωνίες, διχογνωμίες και λεκτικές κόντρες είναι στο πρόγραμμα. Εσείς πάντως Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες ευνοείστε για να δραστηριοποιηθείτε, να ταξιδέψετε, να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις, να ξεκινήσετε ένα ταχύρρυθμο ή επιμορφωτικό σεμινάριο ή να έρθετε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους.

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 11/5/2017, 00:42 πμ, στις 20°24’ του Σκορπιού επηρεάζοντας κυρίως  Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 3° δεκαημέρου. Η σιγουριά και η ισχυρή σας θέληση θα ενισχυθεί και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για ένα καινούργιο εγχείρημα, να διώξετε από πάνω σας ό,τι σας περιορίζει και σας κρατά πίσω σε εξέλιξη. Πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση ή να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα στηρίξουν ιδέες και προσπάθειές σας και να αποκτήσετε μια πρόσβαση σε κλαμπ των ισχυρών, έστω και έμμεσα. Κι εσείς  Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι πάντως θα πάρετε μερίδιο της εύνοιας, κυρίως όσον αφορά σε νέες γνωριμίες και έρωτες, γι’ αυτό ετοιμαστείτε!

-Ο Ήλιος περνά στους  Διδύμους στις 20/5, 23:31 μμ, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Διδύμους αλλά και Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα λάμψει, οι ιδέες σας θα βρουν ανταπόκριση, επαφές και συναντήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ θα συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν άμεσα. Γίνετε πιο εξωστρεφείς, μιλήστε για τα θέματά σας και μέσα από τη συζήτηση θα βρείτε λύσεις. Εστιάστε στους στόχους σας, κυρίως όμως προσέξτε μην διασπάσετε την ενέργειά σας, ανοίγοντας διάφορα μέτωπα ή ασχολούμενοι με ανούσιες υποθέσεις! Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι, αφού θα είστε μέσα στην ενέργεια και θα γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες προοπτικές.

-Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 25/5/2017, 22:44 μμ, στις 4° 46’ των Διδύμων. Εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) ήρθε η ώρα να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Ξεκινήστε μια καινούργια συναρπαστική και περιπετειώδη πορεία, κυνηγήστε τους στόχους και το όνειρό σας, ανοίξτε καινούργιους ορίζοντες. Οργανωθείτε, φανταστείτε, επεκταθείτε, μόνο μη σταθείτε στο ίδιο σημείο. Κυρίως, φροντίστε να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσετε και μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου