Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/7 έως 26/7

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 19/7 έως 26/7

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη, οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήξουν ευχάριστα! Κινήσου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις κι εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου…

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου, ώστε να περνάς κι εσύ καλά. Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα. Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη, θα σου φέρει θετικές αλλαγές που θα σου προκαλούν συνεχείς εκπλήξεις, ενώ πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα! Το Σαββατοκύριακο, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από την Παρθένο και τον Ουρανό να ακολουθεί από το ζώδιο του Κριού, χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή λες, γιατί οι ανατροπές αλλά και οι αναποδιές είναι προ των πυλών.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της αμφιβολίας. Η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με τη σχέση σου. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω. Πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και είναι σίγουρο πως πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Λέοντα την Πέμπτη, οφείλεις στον εαυτό σου καταρχήν να έχεις υπομονή, να μην αγχώνεσαι, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά, οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να βρεις στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σου χαρίσει ο Ερμής στον Λέοντα θα σε ξελαφρώσει και θα χαρίσει έναν πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ πρέπει να καταπολεμήσεις τον σκεπτικισμό και την αμφισβήτηση. Ο Ήλιος και ο Ερμής μέχρι την Πέμπτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν σημαντικά να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Επίσης θα είναι αρωγοί σου να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά τους και μην αναβάλλεις τίποτε για αργότερα.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιο της Παρθένου το Σάββατο, κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος καλό θα είναι να μην τις ξαναφέρεις στην επιφάνεια, όσο κι αν αισθάνεσαι καταπιεσμένη στη σχέση σου. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και γνώρισε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ
Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιό σου την Πέμπτη, η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει και σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο μόνο, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης και του Ουρανού, δείξε λίγη περισσότερη υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και στεναχωρούν τόσο εσένα όσο και τον άνθρωπό σου. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις που θα ανανεώσουν και τους δυο σας. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο για αυτά, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να διαθέσεις όλον τον ελεύθερο χρόνο σου. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της το Σάββατο και πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στο Λέοντα από την Πέμπτη και μετά, σου χαρίζει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Αν είσαι single, υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την εξυπνάδα του.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις, αλλά και την νοοτροπία σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Λέοντα από την Πέμπτη και μετά, θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρή στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου και αυτήν την περίοδο θα καταπλήξει! Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και εξακρίβωσε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου και αν είναι όντως αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένη. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι την Πέμπτη, θα σε βοηθήσει να βρεις προσωρινές λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η δική σου υποχρέωση θα είναι μόνο να γίνεις πιο εργατική και υπεύθυνη και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά, σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι singles του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς. Παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά απέναντί σου, αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένη να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα να σε ευνοούν από την Πέμπτη και μετά, γίνεσαι δυναμική και έντονα αποφασιστική.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο και θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη, αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά και οι δύο. Και αν ακόμα ψάχνεσαι, με τις θετικές επιρροές του Ερμή από τον Λέοντα, θα έρθει και η καινούρια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα, μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά, με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου από το Σάββατο και μετά, θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί.

Αισθηματικές
Αυτές τις ημέρες πρέπει να αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου δίνει ο σύντροφός σου και να πράττεις ανάλογα με τη διάθεσή σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Αν αισθάνεσαι στασιμότητα, μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σου ανατρέψουν την κατάσταση. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και μίλησέ του για όσα νιώθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Κάνε προσεκτικότερη επιλογή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου, γιατί ο Ερμής και ο Ήλιος στον Καρκίνο μέχρι την Πέμπτη μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις από κάποια προσωπικά σου θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα είναι ευνοϊκότερα για εσένα και οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές
Κάνε κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σένα. Μην τον αφήνεις στην άγνοια και μην προκαλείς τη ζήλια του χωρίς λόγο. Αν είσαι single, η ώρα που θα βρεις τον κατάλληλο σύντροφο είναι πολύ κοντά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Το όπλο σου αυτές τις ημέρες θα είναι η αυξημένη κοινωνικότητα που θα σου χαρίσει ο Ήλιος και ο Ερμής στον Λέοντα από την Πέμπτη και μετά. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, καθώς και οι μετακινήσεις ή αποδράσεις. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων, θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της θετικής σου ματιάς.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο, που θα σε κάνει να περάσεις καλά… Αν είσαι single, υπάρχουν πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου