Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 18/4 έως 24/4

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 18/4 έως 24/4

ΚΡΙΟΣ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Άρης, ο Ερμής (που από την Τρίτη θα είναι ανάδρομος) και από την Πέμπτη ο Ήλιος θα βρίσκονται στους Διδύμους. Φαίνεται ότι τώρα θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα είσαι κοινωνός πιο έντονων συγκινήσεων, θα ακούσεις και θα πεις ενδιαφέροντα πράγματα, θα φλερτάρεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ταξίδι ή μετακίνηση, δεν αποκλείεται να βρεις το άτομο που θα σε κεραυνοβολήσει ή να κάνεις μια μοιραία συνάντηση με άτομο από το παρελθόν σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε θέματα καρδιάς. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, φαίνεται ότι αυξάνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου, θα φλερτάρεις με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και θα μπαίνεις σε περιπέτειες. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εγκυμονεί μοιραίες συναντήσεις. Ωστόσο, πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να κάνεις λάθη στην προσπάθειά σου να δώσεις ευκαιρίες σε σχέσεις που βρίσκονται από καιρό στη σήψη τους και τις συντηρείς λόγω εξάρτησης.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετά τον Άρη και τον Ερμή (που από την Τρίτη θα κινείται ανάδρομα), από την Πέμπτη περνάει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος. Από τη μια θα συμβούν τα γεγονότα που θα σου φέρουν χαρά καθώς θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα μπεις σε περιπέτειες, αλλά από την άλλη μπορεί να μπεις σε διλήμματα αφού είναι πιθανές οι «επιστροφές των ασώτων» του παρελθόντος ή να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου ή να δημιουργηθούν εντάσεις στη σχέση σου λόγω ανταγωνισμού.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα φέρουν αμφιθυμία και σύγχυση στα αισθηματικά σου καθώς από τη μια θα έχεις την τάση να ενδώσεις σε καινούργιους έρωτες, να μπεις σε νέες περιπέτειες, να φλερτάρεις ενώ από την άλλη μπορεί να νιώθεις κάποια προσκόλληση με το παρελθόν σου ή να κάνεις κάποιες μοιραίες συναντήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πάθη σου με ό, τι θετικό και αρνητικό συνεπάγονται.

 ΛΕΩΝ: Η πολυαστρία στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων σε συνδυασμό με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Κριό είναι οι αστρολογικές συνιστώσες που υπόσχονται έντονες εμπειρίες, πάθη, διασκέδαση, φυγή από την καθημερινότητα, μπερδέματα αλλά και λυτρωτικούς χωρισμούς. Απόλαυσε τις θετικές συγκυρίες αλλά μην παραμελείς να τις αξιοποιήσεις κιόλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι ή γνωρίσεις το καινούργιο σου φλερτ στο πανεπιστήμιο ή στο σεμινάριο που παρακολουθείς. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σιγοντάρει τις ευεργετικές επιδράσεις της Νέας Σελήνης αλλά η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα «δηλώνει» ότι μπορεί να συμβούν κάποια μοιραία γεγονότα που θα σε εξωθήσουν σε μεγάλες αλλαγές.

 ΖΥΓΟΣ: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Πέμπτη, θα βρίσκεται και ο Ήλιος στους Διδύμους, σχηματίζοντας μια πολυαστρία λίαν ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Στα φλερτ και στη διασκέδαση βάζει την επεκτατική του ενέργεια και ο Δίας που «βλέπει» με πολύ καλό μάτι το ζώδιό σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα είναι λίαν επικίνδυνη, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς μπορεί να προκαλέσει μοιραίες καταστάσεις, αποκαλύψεις, αλήθειες που θα είναι δύσπεπτες και, αν η σχέση σου δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, μπορεί να επέλθει η ρήξη.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, θα σε εξωθήσει στο να εστιάσεις στις σχέσεις σου, να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Από την άλλη, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής από το όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας βγάζουν στην επιφάνεια τα πάθη με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Τα απωθημένα σου θα βρουν την διέξοδό τους στο να επανεξετάσεις τις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας από το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου ανάβει τα αίματα! Φλερτ, έρωτες, γοητεία και κεραυνοβολήματα! Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σου και ανοίγοντας τους δρόμους για παιχνίδια με ένταση και πάθος. Ωστόσο, εκτός από τον Άρη στους Διδύμους, βρίσκεται εκεί και ο Ερμής που μπορεί να σε μπερδέψει λόγω της ανάδρομης πορείας του και να σε βάλει σε διλήμματα. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο Ήλιος που μπαίνει και αυτός στους Διδύμους την Πέμπτη και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου, τον Ταύρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο ρομάντζο. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που σημαίνει ότι δεν αποκλείονται οι μοιραίες εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, όπου από την Πέμπτη θα βρίσκεται και ο Ήλιος. Με λίγα λόγια, η λίμπιντό σου ανεβαίνει και σε εξωθεί στα φλερτ, τα παιχνίδια, τη διασκέδαση. Με τη συνδρομή του Δία από το ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, φαίνεται ότι τώρα όλα τα ευχάριστα σενάρια είναι πιθανά, αρκεί να μην βρίσκουν εμπόδια από τον προσωπικό σου χάρτη. Από την Τρίτη που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, είναι πιθανό να επανέλθουν στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν σου, διεκδικώντας και πάλι μια θέση στην καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Ταύρο, μπορεί να αποβεί θετική για τις ερωτικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές λάβουν χώρα σε ταξίδια, μετακινήσεις, άλλη γη – άλλα μέρη. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σου, ρίχνει το φως της στα φλερτ, στις γνωριμίες, στα αισθηματικά σου. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα μπορεί να υπονοεί ότι θα έχεις μοιραίες συναντήσεις.

Πηγή www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου