Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/9 έως 14/9

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/9 έως 14/9

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει μάλλον ανήσυχη και προβληματισμένη σχετικά με την επαγγελματική και οικονομική σου πορεία, καθώς πράγματα που σε γεμίζουν και θέλεις να κάνεις απαιτούν να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψεις χρήματα εκτός προϋπολογισμού. Βέβαια, η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου θα σου φέρει μεγάλη τύχη και θα πραγματοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες να γνωρίσεις βαθύτερα τον έρωτα και να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Τα μηνύματα που θα έχεις θα είναι ενθαρρυντικά και σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε σπρώξουν να κυνηγήσεις τα ανεκπλήρωτα όνειρά σου. Ιδιαίτερα την Κυριακή να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ χαρμόσυνα νέα και η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς ο Ερμής συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει στο διάβα σου ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά και οικογενειακή θαλπωρή που τόσο πολύ αυτήν την περίοδο έχεις ανάγκη. Μόνο την Τετάρτη, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, αρνήσου κάθε ανάμιξη σε υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και προστάτεψε τον εαυτό σου και τα συμφέροντα σου από αυτούς που κάνουν μπροστά τους φίλους, αλλά από πίσω σε “θάβουν”.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλες χαρές και συγκινήσεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο. Θα δεις τις προσδοκίες σου να εκπληρώνονται και θα λάβεις ανταμοιβές που περιμένεις εδώ και καιρό. Δώσε λοιπόν περισσότερη προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σου, ώστε να αποφύγεις πιθανά ατοπήματα και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου.

ΛΕΩΝ: Αυτή η εβδομάδα θα φέρει νέες εξελίξεις στους στόχους σου, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους αισθηματικούς, ενώ το μυαλό σου είναι σε υπερδιέγερση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Προχώρα ακάθεκτη στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην φοβάσαι τις επιπτώσεις. Επίσης, εκμεταλλεύσου τις όποιες γνωριμίες προκύψουν, καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σε βοηθήσουν να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή περίοδος αυτή η εβδομάδα για εσένα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Κυριακή, προκειμένου να επιλύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, για να το πετύχεις αυτό, η προϋπόθεση είναι ότι θα υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά, είτε για τα προσωπικά σου.

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική σου ζωή αλλά και οι επιθυμίες σου δέχονται θετικές επιρροές από τους πλανήτες αυτήν την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά στην εκπλήρωσή τους, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που θα λάβει χώρα και η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε επηρεάσει θετικά. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στον Λέοντα, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα συναντήσεις νέους ανθρώπους, που θα εκτιμήσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό με τη Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα τη Δευτέρα, αλλά και τον Ερμή να ακολουθεί την Τετάρτη, σου προκαλεί τάσεις απομόνωσης και σκεπτικισμού. Μην αποφύγεις να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου, γιατί θα σου είναι χρήσιμο για να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλεύσου αυτήν την εβδομάδα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, προκειμένου να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και σταμάτα να τεμπελιάζεις ή να ματαιώνεις κάποια σημαντικά σου ραντεβού μόνο και μόνο επειδή μπορείς να τα αναβάλεις για αργότερα. Η στιγμή για να πετύχεις αυτά που θέλεις είναι τώρα και πρέπει να την αδράξεις, αν θέλεις να έχεις άμεσα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σου θα πρωτοστατήσουν αυτήν την εβδομάδα και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες πολλά υποσχόμενες συμφωνίες. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από τον Λέοντα και την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου, ανάλογη θα είναι και η αύξηση των εσόδων σου, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να καλύψεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν θα βαδίσουν καλύτερα. Τόλμησε να πάρεις τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και στηρίξου στους ανθρώπους που σε αγαπούν και μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΙΧΘΕΙΣ:Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σε ξεκουράσει και να αφυπνίσει την αισιοδοξία σου. Πολλά από αυτά που έχεις ονειρευτεί, τώρα αρχίζουν να αποδίδουν κι εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένη. Τα οικονομικά σου με κάποιον μαγικό τρόπο, αλλά και με τη βοήθεια της Αφροδίτης που παραμένει στο Λέοντα, θα αυξηθούν σημαντικά και αυτό θα σε βάλει σε πειρασμό να ξοδέψεις για περιττά καταναλωτικά αγαθά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου