Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10/8 έως 17/8

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10/8 έως 17/8

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Χαλάρωσε και τόλμησε επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται κι αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα.

Αισθηματικές
Ο κυβερνήτης σου Άρης από το Λιοντάρι θα σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι single, κάτι καινούριο εμφανίζεται στον ορίζοντα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμηλώσεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι αλήθεια πως η καθημερινότητα σε έχει κουράσει αρκετά και θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 14 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μη φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια ώστε να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να προσέξεις όλες οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικές
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται, καθώς ο Άρης από τη νέα του θέση στο Λέοντα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί στην αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας από τις πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Λέοντα και αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου φέρνοντάς σου νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Αν είσαι single, δώσε ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μήπως έφτασε επιτέλους ο καιρός να οργανώσεις περισσότερο το χρόνο σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου; Η συσσωρευμένη κούραση από προβλήματα και άσκοπες κινήσεις σε κάνει και αυτήν την εβδομάδα να έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Φρόντισε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ο πιο δυνατός σου σύμμαχος είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, στις 14 του μήνα.

Αισθηματικές
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η καινούρια θέση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου από την Τρίτη και μετά σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Κι αν βρίσκεσαι ακόμη στη φάση ψαξίματος, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα αυτός που θέλεις θα έρθει κοντά σου.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στο ζώδιο σου, σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να την βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από τη ρουτίνα το Σαββατοκύριακο με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.

Αισθηματικές
Σταμάτα να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και άρχισε να μιλάς ανοιχτά για να βρείτε από κοινού λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Εάν είσαι single, καλό είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στις καταστάσεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις κάποιον θα αυξηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο σου από την Τρίτη και μετά, καθώς και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα την Παρασκευή θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και ως δια μαγείας, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικές
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες σε υποδέχεται. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σε προβληματίζει, η Σελήνη στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφο σου. Αν είσαι single, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις πρώτα τα πράγματα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Έντονες προβλέπονται οι ερχόμενες μέρες για σένα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Παρασκευή στον Λέοντα και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των χρημάτων σου και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλίστρια και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Αν είσαι single προσπάθησε να μάθεις να απολαμβάνεις την ελευθερία σου απαλλαγμένη από την εμμονή της δέσμευσης που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέα Σελήνη πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή στον Λέοντα και η δική σου η ζωή φωτίζεται σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και μπορείς τώρα να το κάνεις, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Δία στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές
Ευχάριστα θα είναι τα νέα για την ερωτική σου ζωή, καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις, το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα είναι αυτό που θα αντικαταστήσει οποιονδήποτε αρνητισμό. Οι singles του ζωδίου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περιβάλλοντος και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου στην Παρθένο από την Τρίτη και μετά μπορείς να κάνεις αλλαγές που θέλεις, αρκεί μόνο να τις έχεις προγραμματίσει μεθοδευμένα και ορθολογικά. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στις 14 του μήνα, ξεκόλλα από τα παλιά και απόφυγε να σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό του Λέοντα θα προσπαθήσει να σου ανοίξει επιτέλους τα μάτια ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες τυχόν ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρασε το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να είσαι σίγουρη πως το σύμπαν συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα που έχεις ονειρευτεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στο Λέοντα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε αυτούς τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη μαζί του, αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Αν είσαι single, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία γιατί όπως ξέρεις εμείς είμαστε υπεύθυνες για τα καλά και τα κακά που έρχονται στο δρόμο μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν την Παρασκευή στο Λιοντάρι, σου δημιουργεί προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η επιβιωτική ικανότητα για αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως το γενικότερο κλίμα και οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές
Κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον θα εισβάλλει στη σχέση σου και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντί του και μην αφήσεις περιθώρια να δράσει. Έτσι μόνο μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Εάν είσαι single, σταμάτα να αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Άρης που παραμένει στον Λέοντα, για να πλησιάσεις αυτόν που ποθείς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι μέρες θα είναι επεισοδιακές και πολλά αιφνίδια γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι έντονη και θα σου δημιουργήσει έντονο στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και με καθαρό μυαλό να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

Αισθηματικές
Έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση, θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγουν στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με τον σύντροφο σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Αν είσαι single, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις το στόχο σου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου