Thursday, 25 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/6 έως 28/6 για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/6 έως 28/6 για όλα τα ζώδια

Κριός: Με τον Δία και την Αφροδίτη να φωτίζουν το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι και να πριμοδοτούν τους έρωτές σου, θα κερδίζεις έδαφος σε θέματα καρδιάς. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί την εύνοια στα αισθηματικά σου, τώρα θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα έχεις ερωτικές επιτυχίες, θα γεφυρώσεις αποστάσεις και δεν αποκλείεται ακόμη και να χωρίσεις αν για σένα ο χωρισμός είναι λύτρωση.

Ταύρος: Οι παρουσίες του Ήλιου (από το απόγευμα της Κυριακής και του Άρη (από το απόγευμα της Τετάρτης) στον Καρκίνο, σε εξωθούν στο να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να δραστηριοποιηθείς, να φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους, ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων. Αξιοποίησε τις περιστάσεις αλλά να θυμάσαι ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό πριμοδοτεί μόνο τις σοβαρές σχέσεις και προτάσεις, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Δίδυμοι: Το δίδυμο Δία – Αφροδίτης από τον Λέοντα είναι πολύ ευνοϊκό για σένα καθώς υπόσχεται να σου προσφέρει χαρά και έρωτα σε ταξίδια, μετακινήσεις και κάθε είδους καλοκαιρινές εξορμήσεις. Αξιοποίησε δεόντως την καλή σου τύχη, τόσο για να μπεις στην περιπέτεια όσο και για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και μην ξεχνάς ότι το φθινόπωρο ο Κρόνος θα περάσει στον Τοξότη για να παραμείνει και να βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σου.

Καρκίνος: Το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και τον ακολουθεί κατά πόδας ο Άρης που με τη σειρά του περνάει στο ζώδιό σου το απόγευμα της Τετάρτης. Με αυτές τις αστρολογικές συγκυρίες το βέβαιο είναι ότι θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να εκφράσεις τα πάθη σου. Ωστόσο, θα έχεις μία τάση ανταγωνισμού και αντιπαλότητας που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Λέων: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες σου αλλά είναι και το πολικό των ερώτων σου που σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου θέματα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για περιπέτειες, αναζωπυρώσεις παθών, ανανεωτικές καταστάσεις, προτάσεις γάμου ή συγκατοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται να ενισχύσεις με περίσσιο πάθος μια φιλική σου σχέση.

 Παρθένος: Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και το σκηνικό σου αλλάζει προς το καλύτερο. Το απόγευμα της Τετάρτης θα μπει στον Καρκίνο και ο Άρης και ο συνδυασμός θα είναι ακόμη πιο αποδοτικός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να βιώσεις ένα ρομαντικό έρωτα. Πιθανό είναι επίσης μία φιλία σου να προαχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Ζυγός: Ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται στο θερμό περιβάλλον του Λέοντα, ευνοούν τους έρωτές σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να σου δοθούν οι ευκαιρίες να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις, να περάσεις καλά με τους φίλους σας ή να ανακαλύψεις τον καινούργιο έρωτα ανάμεσά τους. Το θετικό είναι ότι, ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι σοβαρό, θα είσαι πιο αισιόδοξος/η και πιο διαθέσιμος/η να κυνηγήσεις το όνειρο.

Σκορπιός: Ο Ήλιος (από το απόγευμα της Κυριακής) και ο Άρης (από το απόγευμα της Τετάρτης) περνάνε στον Καρκίνο, ζώδιο που σε ευνοεί. Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να συνδυάσεις τον ρομαντισμό με μία σχέση που θα είναι σοβαρή και θα σε διασκεδάζει αρκετά. Να θυμάσαι ότι κερδισμένος/η θα είσαι αν θα πάρεις τη ζωή σου στα σοβαρά και δεν γυρίσεις την πλάτη στις ευθύνες και στη δέσμευση. Ο Κρόνος που έχει επιστρέψει στο ζώδιό σου απαιτεί συνέπεια στο καθήκον, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Τοξότης: Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχεις τη χαρά να ζήσεις το ιδανικό σου, δηλαδή να απολαύσεις τον έρωτα σε ταξίδια ή ανάμεσα σε γνωστούς και συγγενείς. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι θα είσαι δυναμική παρουσία στο παιχνίδι, θα έχεις καλή διάθεση και θα διασκεδάσεις αρκετά είτε με τη σχέση σου είτε σε περιπετειώδεις καταστάσεις. Ακόμη κι αν δεν συμβεί κάτι σοβαρό, θα νιώσεις ανανεωμένος/η και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.

Αιγόκερος: Από το απόγευμα της Κυριακής ο Ήλιος θα φιλοξενείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, στον Καρκίνο ενώ από την Τετάρτη θα βρίσκεται και ο Άρης στο ίδιο περιβάλλον. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο πλανητικός συνδυασμός είναι διφορούμενος καθώς από τη μια φαίνεται ότι θα σε βάλει στη δράση και δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει κάτι καινούργιο αλλά, από την άλλη, δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, οι εγωιστικές διαθέσεις.

 Υδροχόος: Ο Δίας και η Αφροδίτη βρίσκονται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τις οποίες και ευνοεί, ιδιαίτερα αν είναι ερωτικές. Τώρα θα νιώθεις πιο ελεύθερος/η να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και να το απολαύσεις στο έπακρον. Αυτή την περίοδο μπορεί να κεραυνοβοληθείς, να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να ανανεώσεις όρκους. Το βέβαιο είναι ότι θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα επιβεβαιωθείς.

 Ιχθύες: Ο Ήλιος από την Κυριακή και ο Άρης από την Τετάρτη θα ενισχύουν το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, δηλαδή θα βρίσκονται στον Καρκίνο και θα σε εντάσσουν στους τυχερούς σε θέματα καρδιάς. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν αναιρεί την εύνοιά σου στα αισθηματικά, αναμένεται ρομαντικός έρωτας με πολλές επιβεβαιώσεις, ηδονές και απολαύσεις αλλά και με την τάση να παραμείνει στη ζωή σου ως μόνιμος δεσμός αν ο Ποσειδώνας δεν σε παρασύρει στο να διαλέγεις το περιτύλιγμα και όχι την ουσία.

Astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου