Friday, 26 April, 2024

Εβδομαδαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15/6 έως 21/6

Εβδομαδαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15/6 έως 21/6

Κριός : Καλυτερεύουν τα πράγματα. Την Τρίτη πραγματοποιείται μια ευνοϊκή για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους. Αν μη τι άλλο, θα σου δώσει τις ευκαιρίες να φλερτάρεις, να αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου, να παίξεις ερωτικά παιχνιδάκια. Στην εύνοιά σου συνεπικουρούν η Αφροδίτη και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα και ανοίγουν τους ουρανούς για να έχεις αυτό που θέλεις. Αν έχεις μια σχέση, οι μέρες είναι καταπληκτικές για να πας ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Ταύρος: Το βάρος των ημερών πέφτει σε πιο ποταπά, καθημερινά θέματα και σε αποσπά από τους έρωτες. Θέλεις να νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου και τώρα η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους θέτουν θέματα ασφάλειας και αναγκών και κατά πόσο η υπάρχουσα κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα τα καλύπτει. Καλά θα κάνεις αυτά τα ερωτήματα να τα απευθύνεις στον εαυτό σου και να μην τα μεταβιβάζεις στους άλλους για να μη βρεθείς να καβγά.

Δίδυμοι: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιό σου, σού χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την έντονη παρουσία του Άρη στο σκηνικό της Νέας Σελήνης (σύνοδος με τα φώτα), οι καταστάσεις γίνονται ακόμη πιο έντονες και παθιασμένες γι αυτό και αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις την επίδραση των άστρων και να επιδοθείς σε μια άνευ όρων και ορίων ερωτική δραστηριότητα. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος να εκτονώσεις τα πάθη σου, να φλερτάρεις, να αναζωπυρώσεις το πάθος σου αν είσαι δεσμευμένος/η αλλά οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τις περιπέτειες παρά τις σοβαρές σχέσεις.

Καρκίνος: Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά, παράπονα, ανομολόγητα συναισθήματα, ανασφάλειες, απωθημένα. Να προσέχεις γιατί μια τέτοια διάθεση μπορεί να εγκυμονεί συναισθηματικούς χειρισμούς, εντάσεις, προβλήματα. Αν κρύβεις κάτι, σπεύσε να το αποκαλύψεις ή να περιφρουρήσεις καλύτερα το μυστικό σου γιατί δεν αποκλείεται να μαθευτεί και να βρεθείς στη θέση του κατηγορουμένου. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε έναν μυστικό έρωτα.

Λέων: Η εκρηκτική Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη πραγματοποιείται στον Κριό, το ζώδιο που σχετίζεται με τις φιλίες σου αλλά είναι και το πολικό των ερώτων σου που σημαίνει ότι, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις για τα ερωτικά σου θέματα. Τώρα είναι μια καλή περίοδος για περιπέτειες, αναζωπυρώσεις παθών, ανανεωτικές καταστάσεις, προτάσεις γάμου ή συγκατοίκησης, ενώ δεν αποκλείεται να ενισχύσεις με περίσσιο πάθος μια φιλική σου σχέση.

Παρθένος: Η καριέρα, οι δουλειές, οι ευθύνες αποσπούν την προσοχή σου και ασχολείσαι πυρετωδώς με τις δουλειές σου. Το αποτέλεσμα είναι να περνάει κρίση η προσωπική σου ζωή, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρή και μάλλον πρόσκαιρη. Καλό θα ήταν, αυτές τις μέρες, να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Προσπάθησε όσο μπορείς να δείχνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου για να μην το βάζεις στη διαδικασία να κατακλύζεται από αρνητικές σκέψεις.

Ζυγός: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους με την παρουσία του Άρη στο σχήμα δεν μπορεί παρά να δώσει κάτι εντυπωσιακό στον τομέα των ερώτων σου. Οι συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τώρα θα διασκεδάσεις, θα χαρείς, θα απολαύσεις, θα φλερτάρεις, θα ταξιδέψεις, θα νιώσεις πιο καλά, πιο αισιόδοξος/η, πιο αναπτερωμένος/η.

Σκορπιός: Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, γεγονός που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντό σου σε ύψη καλοκαιρινού καύσωνα. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις καθώς, μαζί με την λίμπιντό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια και τα ψυχικά τραύματα, οι ανασφάλειες, οι φοβίες. Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, ανασκουμπώσου καθώς ο Κρόνος από τη Δευτέρα, κινούμενος ανάδρομα, θα βρίσκεται στις μοίρες του Ηλίου σου και θα αποτελεί τον σκληρό κριτή των σχέσεών σου.

Τοξότης: Το απογευματάκι της Τρίτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη. Κοινώς ο τομέας των σχέσεών σου και δη των ερωτικών φωτίζεται από τα Φώτα και δυναμιτίζεται από τον Άρη. Φαίνεται ότι τώρα θα γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα αλλά, για να τα κάνεις σωστά, θα πρέπει να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Τα φλερτ, τα παιχνίδια, οι ανανεωτικές καταστάσεις όχι μόνο επιτρέπονται υπό το κράτος αυτών των αστρολογικών συγκυριών αλλά και επιβάλλονται.

Υδροχόος: Αυτή την εβδομάδα έχεις την τιμητική σου στον αισθηματικό τομέα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους, στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, ρίχνει τα φώτα της στα ερωτικά σου! Το σκηνικό απογειώνεται και από τις παρουσίες της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα. Σαφώς και αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις τις περιστάσεις και να απολαύσεις τα φλερτ, τα παιχνίδια, την ανανέωση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να κεραυνοβοληθείς και να ερωτευθείς σφόδρα!

Ιχθύες: Με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει τον άξονα οικογένειας – καριέρας, οι πρακτικές σου υποθέσεις δεν σου αφήνουν χρόνο για να εστιάσεις στους έρωτές σου. Ωστόσο, αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, φρόντισε να περιφρουρήσεις τη σχέση σου γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις λόγω της συμμετοχής του Άρη με όψη συνόδου προς τα Φώτα.

Astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου