Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3/5 έως 10/5

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος είναι λίγο ξενέρωτη για τα δικά σου μέτρα και σταθμά καθώς τα γεγονότα σε αναγκάζουν να προσγειωθείς απότομα και να ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα. Από την άλλη, πρέπει να επισημάνω ότι ο Δίας στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι όχι μόνο κρατάει τις ισορροπίες αλλά αφήνει κι ένα παράθυρο ανοικτό για καινούργιες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του Απρίλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την αυγή της Δευτέρας στον άξονά σου θα επηρεάσει τα αισθηματικά σου καθώς, εκτός της ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσει, δεν αποκλείεται να ενισχύσει τη διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, διασκεδάσεις. Αν στην εξίσωση βάλουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία και το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, φαίνεται ότι το πάθος θα είναι κυρίαρχο και θα σε εξωθεί σε ασυνήθιστες για τον χαρακτήρα σου υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που είναι πιθανό να προκαλέσει προβλήματα αν δεν προσέχεις, ωραιοποιείς τις καταστάσεις, παραμυθιάζεσαι. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ευτυχώς για σένα, ο Δίας από τον Λέοντα επιτρέπει τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τις εξόδους, τις καινούργιες γνωριμίες.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, θα φωτίσει τον άξονα των ερώτων σου. Το φεγγάρι θα σου χαρίσει ένα ρομαντικό περιβάλλον για να εκφράσεις τον έρωτά σου, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις το τοπίο, να περάσεις καλά. Τώρα δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές καταστάσεις. Ωστόσο, μην περιμένεις να διορθωθούν όλα ως δια μαγείας από μία Πανσέληνο που βλέπει θετικά το ζώδιό σου, ιδιαίτερα αν μέχρι αυτή τη στιγμή αντιμετώπιζες προβλήματα με το ταίρι σου. Μην ξεχνάς ότι ο Πλούτωνας και ο Ουρανός «βλέπουν» απειλητικά το ζώδιό σου.

ΛΕΩΝ: Με τον Δία στο ζώδιό σου, αναμένονται θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Τώρα είναι πιθανές οι καινούργιες γνωριμίες, οι μεγάλοι έρωτες, οι υπερβολές, οι έξοδοι, οι διασκεδάσεις, οι ανανεώσεις όρκων, οι προτάσεις γάμων. Στη σφαίρα του πιθανού είναι να βρεις το κουράγιο να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σε κουράζουν, που συντηρούσες από ανασφάλεια, φόβο, ενοχή και να βιώσεις τη χαρά μέσα από την απελευθέρωση.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να βγεις και να διασκεδάσεις. Από την άλλη, οι θετικές επιδράσεις του Ήλιου και του Άρη από τον Ταύρο σε βάζουν στη δράση και δεν αποκλείουν τον συνδυασμό έρωτα και ταξίδια.

 ΖΥΓΟΣ: Με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων σου, τον Δία να επηρεάζει τον άξονα που, μεταξύ άλλων, σχετίζεται με τους έρωτές σου, τον Άρη και τον Ήλιο στον Ταύρο (με τον Ήλιο σε όψη με τον Πλούτωνα), θα πρέπει να απελευθερωθείς από τους περιορισμούς του «εγώ» για να νιώσεις την ερωτική ευτυχία που αποζητάς. Θα πρέπει να μάθεις να μπαίνεις στη θέση του άλλου, να μην του κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει και να είσαι σε θέση να μπαίνεις πιο βαθιά στην ψυχή του, καθρεπτίζοντας και τον δικό σου εσωτερικό κόσμο. Αν είσαι εγκλωβισμένος/η στα δεσμά του εγωισμού και τις αντιπαλότητας, το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσεις στενάχωρες καταστάσεις.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αυγή της Δευτέρας θα φωτιστεί από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και δη τις αισθηματικές. Αξιοποίησε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργεί το φεγγάρι και τις θετικές όψεις των Φώτων με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου, να μην ενδώσεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές –κόντρα στη τάση που σου δημιουργεί ο Άρης στον Ταύρο- και να περιορίσεις την κυκλοθυμία σου. Αν ψάχνεσαι, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να φλερτάρεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, θέση από την οποία σε πριμοδοτεί. Παράλληλα, ο Δίας από τον Λέοντα ανοίγει τους ορίζοντές σου γενικότερα ενώ σε βάζει και στο ερωτικό παιχνίδι ενώ ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, υπόσχεται ότι το απροσδόκητο θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη…

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας, επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σου. Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο ερωτική του συνηθισμένου όχι μόνο γιατί μπορείς να απολαύσεις το ρομαντικό, μαγιάτικο φεγγάρι με το ταίρι σου αλλά και επειδή θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθερή αξία εύνοιας στις σχέσεις σου αποτελεί ο Δίας στον Λέοντα καθώς σου επιτρέπει να κάνεις τις καινούργιες γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να ανανεώσεις όρκους λίαν επιτυχώς. Μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους, θέση από την οποία θα ρίχνει την φως στους έρωτές σου. Της προσοχής σου χρήζει ο Ερμής από τους Διδύμους και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σου καταλύσει την ευθυκρισία και να πάρεις λάθος αποφάσεις.

 ΙΧΘΥΕΣ: Η ανοιξιάτικη, ερωτική Πανσέληνος του Μάη πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που «βλέπει» ευνοϊκά το ζώδιό σου. Καιρός να απολαύσεις τις παρέες, τους φίλους, τις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις ή να βιώσεις την ανανέωση αν είσαι δεσμευμένος/η. Στις όποιες ερωτικές σου ενασχολήσεις συνεπικουρούν και οι όψεις του Ηλίου από τον Ταύρο.

Πηγή:www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου