Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/4 έως 3/5

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/4 έως 3/5

ΚΡΙΟΣ: Με την πολυαστρία στον Ταύρο και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τα θέλεις όλα και μάλιστα εδώ και τώρα! Γίνεσαι λίγο κτητικός/η, επιθετικός/ και απόλυτος/η με το ταίρι σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σου. Η μαχητικότητα των αδέσμευτων θα αποδώσει και μάλιστα πολύ. Τώρα που η Πρωτομαγιά αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης, δεν αποκλείονται οι περιπέτειες σε κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) θα βρίσκονται στο ζώδιό σου και θα σε βάζουν στην πρίζα για να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου είτε για να γεφυρώσεις αποστάσεις είτε για να περάσεις πιο έντονες στιγμές με το ταίρι σου είτε για να φλερτάρεις και να αποζητήσεις την ικανοποίηση των παθών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε εξωθεί στο να αποζητάς τις απολαύσεις. Ωστόσο, σου κάνει το παιχνίδι εύκολο καθώς σε πριμοδοτεί τόσο στο να κερδίσεις έδαφος με το ταίρι σου, να ανανεωθείς, να νιώσεις πιο κοντά στις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας, όσο και στο να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να κάνεις μια ή περισσότερες (ανάλογα με το ταμπεραμέντο σου) ερωτικές γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου και είναι πολύ βοηθητικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά ιδιαίτερα στις φιλίες και στους έρωτές σου. Καιρός να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα, να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου, να το ρίξεις έξω, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να μπεις στο παιχνίδι…

 ΛΕΩΝ: Με τον Δία στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, «βλέποντας» πολύ θετικά το ζώδιό σου, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, δέχεσαι το θαυμασμό του αντίθετου φύλου, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, κάποιες φιλίες μετατρέπονται σε θυελλώδεις έρωτες και –γενικότερα- προετοιμάζεσαι για ένα ερωτικό καλοκαίρι (αν σου κάνει τη χάρη ο καιρός να φτιάξει). Οι προτάσεις γάμων και οι ανανεώσεις όρκων δεν αποκλείονται αυτή την περίοδο.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ήλιο, τον Άρη και (μέχρι την Παρασκευή) τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο, ζώδιο που «βλέπει» αρμονικά το δικό σου, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες καθώς αν είσαι δεσμευμένος/η θα γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου ενώ αν είσαι στο παιχνίδι και ψάχνεις για το έτερον ήμισυ, θα γοητεύεις, θα φλερτάρεις λίαν επιτυχώς, θα διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και το εξάγωνό της με τον Ουρανό, οι εξελίξεις θα είναι πιο ευχάριστες αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σε κάνει να αντιδράς σπασμωδικά με αποτέλεσμα να δημιουργείς περιττά ερωτηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες και να μην γίνεσαι έρμαιο των ψυχικών σου αδυναμιών, οι οποίες –με την πολυαστρία στον Ταύρο- απειλούν τις ερωτικές σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος, ο Άρης και (μέχρι την Παρασκευή) ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, θέση από την οποία αποτελούν τόσο την τονωτική ένεση των αισθηματικών σου όσο και την απειλή, αν δεν γίνει σωστή διαχείριση της υπερέντασης και των νεύρων που μπορεί να δημιουργήσουν ομιχλώδεις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Πάντως, αν ψάχνεσαι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να φλερτάρεις, να περάσεις καλά, να μαγνητίσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Κριό. Φαίνεται ότι τα ξαφνικό, το αναπάντεχο, η έκπληξη κρύβουν κάτι ευχάριστο για σένα, γεγονός που επισφραγίζει και ο Δίας από τον Λέοντα. Εξαιρετικά ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για σένα που ψάχνεις ένα ταίρι, που θέλεις να φλερτάρεις, να παίξεις, να εμπλακείς σε παιχνίδια μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σου καθώς δέχεσαι τις αυστηρές επιρροές του Κρόνου.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής (μέχρι την Παρασκευή) βρίσκονται στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου, θέση από την οποία αυξάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου και τις ευκαιρίες σου για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση. Τώρα θα ανακτήσεις την όρεξή σου και θα βγάλεις στην επιφάνεια την κρυφή πλευρά του παθιασμένου Αιγόκερου…

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου, γεγονός που είναι αρκετό για να πανηγυρίζεις, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας ότι η εβδομάδα ξεκινά με την όψη εξαγώνου που σχηματίζει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Ουρανό. Τώρα θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις, θα μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, θα νιώσεις ανανεωμένος/η. Στην εύνοιά σου συνεπικουρεί και ο Δίας από τον Λέοντα. Αν το ωροσκόπιό σου δεν δέχεται αρνητικές επιρροές, φαίνεται ότι αυτή η περίοδος είναι κάτι παραπάνω από καλή στον αισθηματικό σου τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Ήλιος, ο Ερμής (μέχρι την Πρωτομαγιά) και ο Άρης βρίσκονται στον Ταύρο, θέση ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Φαίνεται ότι αν είσαι δεσμευμένος/η θα περάσεις περίοδο ανανέωσης, με εξόδους, διασκέδαση, καλή επικοινωνία ενώ αν είσαι στο παιχνίδι και αποζητάς τη δέσμευση, θα φλερτάρεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα έχεις κατακτήσεις και αρκετές ευκαιρίες να δεσμευτείς.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου