Tuesday, 23 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 13/4 έως 20/4

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 13/4 έως 20/4

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου στο ζώδιό σου, σου δίνει ρόλο του πρωταγωνιστή σε θέματα σχέσεων και έρωτα αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ενισχύει την τάση σου να είσαι επικεντρωμένος/η στα φλερτ, στις παρέες, στη διασκέδαση και στα ερωτικά παιχνίδια. Ωστόσο, πρέπει να παίξεις δίκαιο παιχνίδι γιατί η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν επιτρέπει τις επιπολαιότητες και το να κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ο ρομαντισμός σου, τα ωραία λόγια, κλπ θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στο ζώδιό σου, ωστόσο, βρίσκεται και ο Άρης, ο οποίος ναι μεν ανεβάζει τη λίμπιντό σου αλλά ενισχύει και την τάση σου να καβγαδίζεις. Σε συνδυασμό, αυτές οι όψεις απαιτούν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου, να υποστηρίξεις τις επιθυμίες και όχι τις εξαρτήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα ρίξει το φως της στα αισθηματικά σου αλλά θα το ευχαριστηθείς από την Παρασκευή και μετά. Στην αρχή της εβδομάδας η αντίθεσή της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει θερμοκρασίες Αλάσκας στην ερωτική σου ζωή ή την τάση να κολλάς σε εμμονές που μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες δεν είναι οι καλύτερες δυνατόν για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, μετά την ανάπαυλα του Πάσχα, φαίνεται ότι μάλλον θα προσγειωθείς απότομα στις πρακτικές σου ενασχολήσεις. Ωστόσο, οι ισορροπίες τελικά συντηρούνται ενώ δεν χάνονται εντελώς οι πιθανότητες να ανακαλύψεις κάτι καλό που θα «ξυπνήσει» τα ένστικτά σου και μάλιστα σε τόπο και χρόνο που δεν θα το πιστεύεις.

 ΛΕΩΝ: Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου και μάλιστα σε ορθή φορά ενώ ο Κρόνος στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Τοξότη και σε μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους. Φαίνεται ότι θα αξιοποιήσεις στο έπακρον αυτές τις επιδράσεις, αν παίρνεις στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι έτοιμος/η να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αγαπήσεις αυτό που έχεις και όχι αυτό που έχεις πλάσει στη φαντασία σου και είναι βγαλμένο από τα παραμύθια σου. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, εντείνεται η ανάγκη σου να είσαι με άτομα που διεγείρουν το μυαλό σου και σε βάζουν στο παιχνίδι. Τώρα δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία που θα παίζει με το μυαλό σου. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Κριό, σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ασφάλεια και τη λίμπιντό σου….

 ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου στον άξονά σου, σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι σχέσεις, έρωτας, απολαύσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι τώρα και ιδιαίτερα από την άλλη εβδομάδα, θα θέλεις με περισσότερο πάθος να ασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ. Από την άλλη, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον των Διδύμων και μόλις ξεφύγει από τα δόντια του Κρόνου (από την Παρασκευή) θα σου δίνει πολλές ευκαιρίες να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η εβδομάδα αρχίζει καλά, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, αλλά τελειώνει λίγο άδοξα καθώς η αντίθεση της με τον Κρόνο, μπορεί να σε κλείσει στον εαυτό σου, να αναδείξει τον μελαγχολικό σου εαυτό και αυτό ίσως επέλθει «παγωνιά» στην ατμόσφαιρα. Όλα δείχνουν ότι το ταίρι σου μπορεί να προκαλέσει την αμφισβήτησή σου, την καχυποψία, την δυσπιστία σου. Από αυτή την όψη επηρεάζεσαι περισσότερο εσύ που γιορτάζεις τα γενέθλιά σου τον Οκτώβρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αντίθεση του Κρόνου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ζώδιο των σχέσεών σου, δεν είναι ότι πιο ευχάριστο για τα αισθηματικά σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αντιθέτως δηλώνει ότι μπορεί να προκύψει κάτι που να εξωθήσει στο να διατηρηθούν αποστάσεις, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Να θυμάσαι ότι οι κίνδυνοι θα αυξηθούν κατά πολύ, αν αντιδράσεις σπασμωδικά, κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε εξωθήσει σε περισσότερα φλερτ και –γενικότερα- θα φέρει στο προσκήνιο το θέμα έρωτας. Τελικά, με λίγη συνετή διαχείριση από πλευράς σου, μάλλον θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο των ερώτων σου και σε βάζουν στη διαδικασία να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον έρωτα, να στρέψεις τη δράση σου σε αυτόν τον τομέα και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Δία στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σου και την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σου, κανονικά πρέπει να ευνοηθείς εκτός αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο δέχεται άλλες επιδράσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σιγοντάρει εσένα που θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να αντιμετωπίσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις με τη δέουσα σοβαρότητα και, κυρίως, με διάθεση περαιτέρω δέσμευσης.

 ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Ερμή και τον Άρη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Ταύρου, είναι πιθανές οι καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα μπορεί να γίνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως, αυτή την εβδομάδα, ο χρόνος που θα διαθέτεις για την προσωπική σου ζωή, θα είναι ανεπαρκής καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου