Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/4 έως 13/4

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7/4 έως 13/4

ΚΡΙΟΣ: Το βράδυ της Τετάρτης ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα, και υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις ευχάριστα παίζοντας το ερωτικό παιχνίδι και ενισχύοντας τις ερωτικές σου σχέσεις. Ωστόσο, πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς η πρόσφατη έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στον άξονά σου μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς ή να επιφέρει ακόμη και τον χωρισμό αν βρει πρόσφορο έδαφος δράσης στο προσωπικό σου ωροσκόπιο.

 ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδράσεις των προσφάτων εκλείψεων δεν έχουν περάσει ακόμη γι αυτό και θα αντιμετωπίζεις πλήθος πρακτικών προβλημάτων που θα σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Ευτυχώς, η Αφροδίτη και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου και θα συντελεί τόσο στο να διατηρούνται οι ισορροπίες όσο και στο να πρυτανεύει η αγάπη.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα αισθηματικά σου «κλέβουν» την παράσταση καθώς έχουν δεχθεί τις βολές της πρόσφατης επιθετικής σεληνιακής έκλειψης που έχει πλήξει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, όπως και εξελιχθούν τα πράγματα, από το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται θετικότερες εξελίξεις καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα συντελέσει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες σου, θα σε βγάλει από τη μιζέρια και θα σε βάλει στο παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετά την πρόσφατη επιθετική έκλειψη, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα του οίκου σου, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ωστόσο, θα δυσκολεύεσαι καθώς, αυτή την περίοδο, θα αντιμετωπίσεις πολλά πρακτικά προβλήματα και θα αναγκάζεσαι να «κλέβεις» από τον χρόνο της προσωπικής σου ζωής. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις σου δοκιμάζονται και ότι θα επιβιώσουν αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ: Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σου και, εκτός των άλλων, πριμοδοτεί και τα αισθηματικά σου. Αν έχεις μία σχέση, τώρα θα νιώθεις πιο αισιόδοξος/η, ικανός/η να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση τα προβλήματά σου. Θα ανακτήσεις τους ψυχικούς σου πόρους για να αναθερμάνεις τη σχέση σου, να περάσεις ευχάριστες στιγμές, να χαρείς το Πάσχα. Αν είσαι αδέσμευτος/η κερδίζεις πολλούς πόντους και δεν αποκλείεται να κάνεις τώρα μια γνωριμία ζωής.

.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά τις άκρως επιθετικές εκλείψεις, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα αλλά, ευτυχώς, έχεις την Αφροδίτη με το μέρος σου που και αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεται στον Ταύρο. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να εστιαστείς στις σχέσεις σου ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε διλήμματα. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα αλλά και τα θετικά των σχέσεών σου και μπερδεύεσαι. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις αποφάσεις μέσα στον Απρίλιο.

ΖΥΓΟΣ: Η πρόσφατη έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στον ζωδιακό σου άξονα, βγάζει τα προβλήματά των σχέσεών σου στην επιφάνεια. Σε κάνει να βλέπεις πολύ πιο διογκωμένα τα προβλήματα, να εκτονώνεις με επιθετικότητα τα απωθημένα σου, να απογοητεύεσαι, να λειτουργείς με περισσό εγωισμό, να υιοθετείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί οι ισχυροί τριγμοί ή ακόμη και οι χωρισμοί δεν αποκλείονται αυτή την περίοδο.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στον Ταύρο, θέση από την οποία ευνοεί τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη, οι επιδράσεις των πρόσφατων εκλείψεων έχουν δημιουργήσει ένα αλαλούμ που θέλει συμμάζεμα γι αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι απαραίτητο να γίνεις λίγο πιο ελαστικός/η, να δίνεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου και να μη βιάζεσαι να βυθιστείς στη θλίψη λόγω παρεξηγήσεων.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Στον τομέα των ερώτων σου, τον Κριό, γίνεται ένα πανηγύρι άνευ προηγουμένου με την πρόσφατη σεληνιακή έκλειψη και τον Ερμή να δυναμιτίζουν το επιθετικότατο τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Οι μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις θα είναι το χαρακτηριστικό των επομένων ημερών. Ωστόσο, επειδή θα χάσεις την ευθυκρισία σου στον συγκεκριμένο τομέα, άλλοτε λόγω εντάσεων κι άλλοτε λόγω διλλημάτων, καλό θα ήταν να μην πάρεις καμία απόφαση που θα μπορούσε να καθορίσει τις εξελίξεις.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τα πλήγματα που δέχεται ο ζωδιακός σου σταυρός από την πρόσφατη σεληνιακή έκλειψη, η οποία έχει δυναμιτίσει το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, φαίνεται ότι οι σχέσεις σου θα περάσουν κρίση και τώρα θα φανεί ποιες αξίζουν πραγματικά και ποιες όχι. Πιο πιεσμένος/η θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τον εγωισμό να καθορίσει τη συμπεριφορά σου γιατί τώρα οι τριγμοί ή ακόμη και η οριστική ρήξη απειλούν τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτή την εβδομάδα θα είσαι στραμμένος/η στα πρακτικά σου θέματα αλλά με τον Δία να επανέρχεται στην ευθεία πορεία του από το βράδυ της Τετάρτης, στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Λέοντα, φαίνεται ότι θα παίρνεις πολλές επιβεβαιώσεις από τον αισθηματικό τομέα, θα φλερτάρεις, θα κερδίσεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία ζωής.

 ΙΧΘΥΕΣ: Η κυκλοθυμία σου θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σου στάνταρ καθώς από τη μια θα είσαι μέσα στις ανασφάλειες και πιεσμένος/η από την ανάγκη σου για κάτι σταθερό ενώ από την άλλη θα βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου στον έβδομο ουρανό, έμπλεος/η ρομαντισμού και αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο της απότομης προσγείωσης. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι ανασφάλειές σου βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και σε κάνουν εξαιρετικά απαιτητικό/η από το ταίρι σου και αρκετά γκρινιάρη/α.

astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου