Thursday, 28 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 8/3 έως 14/3

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 8/3 έως 14/3

ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, συναντά τον Ουρανό και πυροδοτεί το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Φαίνεται ότι είσαι σαν πυριτιδαποθήκη που περιμένει μια σπίθα για να εκραγεί. Ο αυτοέλεγχος, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα βοηθήσει. Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθείς να περιορίσεις την παρόρμησή σου, να σκέφτεσαι πριν αντιδράσεις ή δράσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βοηθάει λίγο την κατάσταση αλλά δεν επαρκεί για να επιφέρει τις ισορροπίες εκτός αν της ανάβει το πράσινο φως ο προσωπικός σου χάρτης.

 ΤΑΥΡΟΣ: Η περίοδος αυτή καθορίζεται από πολλές ευθύνες, εντάσεις και, γενικότερα, υποχρεώσεις που θα σε αποσπούν από την προσωπική σου ζωή. Το αντίδοτο είναι να μην κλειστείς στον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκτονώνεις τα απωθημένα σου στο ταίρι σου, ψάχνοντας να βρεις αφορμή για να το αμφισβητήσεις. Το πάρτι του Άρη με τον Ουρανό στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, φοβίες, ανασφάλειες, τραυματικές εμπειρίες που αποζητούν τη διέξοδό τους και σε εξωθούν σε ανάλογες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο άξονας των ερώτων σου ενεργοποιείται με τον πιο εκρηκτικό τρόπο. Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι στον Κριό βρίσκεται και η Αφροδίτη, θα πρέπει να πω ότι αναμένονται πολλές περιπετειώδεις καταστάσεις που ενέχουν το στοιχείο του πάθους και της έντασης με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επίδραση του Ήλιου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δείχνει ότι το πιο πιθανό είναι να είσαι επιρρεπής στην ωραιοποίηση ή σε επιλογές που στηρίζονται στο ρομαντισμό και ίσως πάσχουν στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος είναι ακατάλληλη για αποφάσεις γιατί τώρα δέχεσαι πολλές πιέσεις στη δουλειά και στο σπίτι και δεν είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα από απόσταση και αντικειμενικά.

 ΛΕΩΝ: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, μετατρέπουν το τοπίο σου σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Πλούτωνα που παίζει επιθετικά στο παιχνίδι, δεν αποφεύγουμε και τα αρνητικά των εκρηκτικών καταστάσεων. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η Αφροδίτη που σε ευνοεί από τον Κριό. Απολογισμός: μετακινήσεις, παρέες, διασκέδαση, πολλά φλερτ, υπερένταση, εκρηκτικές αντιπαραθέσεις, προσπάθειες επιβολής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρωτας: Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες δεν αποκλείει την ολοκληρωτική αποφυγή της πραγματικότητας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και εννοείται ότι πρέπει να προσέχεις. Από την άλλη, ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθύες και επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, ρίχνει φως στις σχέσεις σου και υπόσχεται να ταραχθούν με κάποιο ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα.

 ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης συναντάται σε μια ηφαιστειακή έκρηξη με τον Ουρανό και, παράλληλα, σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα και όλα αυτά ενεργοποιούνται από τον Κριό, το ζώδιο των σχέσεών σου. Η περίοδος που ακολουθεί αναμένεται καυτή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποφύγεις τις αναμετρήσεις, τις αντιπαραθέσεις, τις επιθετικές και ίσως άδικες συμπεριφορές, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν οι καταστάσεις σου υποδεικνύουν ότι πρέπει να δώσεις ένα τέλος στη σχέση σου, μη διστάσεις γιατί τελικά θα λυτρωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη σύνοδο του Άρη και του Ουρανού στον Κριό, στο έκτο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, αυξάνονται οι ευθύνες σου και δεν θα είναι εύκολο να εστιαστείς στις προσωπικές σου υποθέσεις. Φαίνεται ότι θα ταλανίζεσαι από πολλές πλευρές αλλά οι ισορροπίες θα συντηρούνται, σίγουρα οριακά, από τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύες και ρίχνει το φως του στους έρωτές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άρης συναντά τον Ουρανό σε μια ηφαιστειακή έκρηξη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, με την Αφροδίτη να έχει προηγηθεί στο ίδιο περιβάλλον και να έχει κάνει τις ανάλογες «ζημιές». Παράλληλα, ενεργοποιούν το εκρηκτικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα αλλά ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει τρίγωνο μαζί τους. Με λίγα λόγια, τίποτε δεν αποκλείεται: ούτε ένα θεαματικό τέλος αλλά ούτε και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Φλερτ, παιχνίδια, διασκεδάσεις, αμετροέπεια, καβγάδες, υποσχέσεις, όλα στη διαπασών…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρωτας: Με τον Άρη να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα καθώς σχηματίζει την εκρηκτική σύνοδο με τον Ουρανό, οι πιέσεις που θα δέχεσαι δεν θα αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και, γενικότερα, προσωπική ζωή. Για κάτι καλύτερο πρέπει να ποντάρεις στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο φιλικό –για το ζώδιό σου- περιβάλλον των Ιχθύων και ίσως βάλουν κάποιες δόσεις ρομαντισμού στη ζωή σου χωρίς, ωστόσο, να υπόσχονται κάτι σπουδαίο ή να είναι δυνατόν να συντελέσουν στη διατήρηση των ισορροπιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, το ζώδιο που φιλοξενεί και την Αφροδίτη, και τον Δία να τριγωνίζει τη σύνοδο Άρη – Ουρανού, ανοίγει ένα νέο, ενδιαφέρον κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή σου: φλερτάρω από άποψη! Επιρρεπής στο παιχνίδι καθώς είσαι, έχεις τις προϋποθέσεις να αναγνωρίσεις τα όριά σου, να ενδώσεις σε περιπέτειες, να παίξεις με τα μάτια και όχι μόνο… Να προσέχεις, ωστόσο, γιατί οι μέρες είναι πολύ αποκαλυπτικές και με την τάση να γίνονται ακραία πράγματα. Αν, λοιπόν, παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια, δεν αποκλείεται να χάσεις…

 ΙΧΘΥΕΣ: Αν συνδυάσουμε τον Ερμή που βρίσκεται στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, με την εκρηκτική κατάσταση που δημιουργεί ο Άρης και με τις παρουσίες του Ήλιου και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, οι παρεξηγήσεις, οι ανατροπές, οι διαξιφισμοί είναι στη σφαίρα του πιθανού κι όλα αυτά συνοδευμένα από τάσεις αυταπάτης ή υπέρμετρου συναισθηματισμού. Καλύτερα να παρατηρείς τις καταστάσεις που σε αφορούν και να μην πάρεις καμία σοβαρή απόφαση.

Πηγή:astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου