Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12/1 έως 18/1

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 12/1 έως 18/1

ΚΡΙΟΣ: Αυτή η εβδομάδα με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ερμή και του εξαγώνου τους με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν οι έντονες περιπέτειες και αδιαφορείς για τη διάρκειά τους. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ και στις εφήμερες απολαύσεις ενώ δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε κεραυνοβόλο έρωτα μια φιλία σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα περάσεις αρκετά καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης περνάει στους Ιχθύες, θέση από την οποία ενεργοποιεί τον άξονα που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σου και ενισχύει την ερωτική σου διάθεση. Ωστόσο, το τετράγωνό του με τον Κρόνο «βγάζει» ένα σκληρό πρόσωπο γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και να το θέλεις, δεν θα υπάρχει χρόνος και ενέργεια για έρωτες. Ωστόσο, μην ανησυχείς γιατί τόσο ο Δίας που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα όσο και η σύνοδος Αφροδίτης – Ερμή από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, συνηγορούν υπέρ των αισθηματικών σου, σώνουν την κατάσταση και δεν αποκλείουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, ζώδιο που σε ευνοεί, και σε διευκολύνει να επιδοθείς στα φλερτ, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να διασκεδάσεις περισσότερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, σου ανεβάζει τη λίμπιντο και σε εξωθεί στο να αποζητάς την περιπέτεια και τις αισθησιακές ηδονές. Αν προσέχεις τις κινήσεις σου και δεν μπαίνεις στη διαδικασία των συναισθηματικών χειρισμών, θα περάσεις αρκετά καλά. Αλλιώς, μπορεί να πέσεις στις ίδιες σου τις παγίδες.

ΛΕΩΝ: Ο συνδυασμός του Δία στο ζώδιό σου και της συνόδου Ερμή – Αφροδίτης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι ένα βεγγαλικό για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις. Οι πιθανότητες κεραυνοβόλου έρωτα είναι αρκετές, οι περιπέτειες μπαίνουν στην ημερησία διάταξη και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, φαίνεται ότι ο τομέας των σχέσεών σου φωτίζεται από παντού. Πιο συγκρατημένος/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τη Δευτέρα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει μία σκληρή όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να προκαλέσει διασπαστικές καταστάσεις ή απογοητεύσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα σου ανεξέλεγκτα και προσπάθησε να κάνεις καλύτερη διαχείριση των αρνητικών σου συναισθημάτων. Επίσης, μην υιοθετείς το ρόλο του θύματος, προσπαθώντας να δημιουργήσεις ενοχές στο ταίρι σου γιατί το αποτέλεσμα των συναισθηματικών χειρισμών μάλλον δεν θα σου αρέσει.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και ένα εκρηκτικό εξάγωνο με τον Ουρανό! Αυτές οι όψεις διευρύνουν τον κύκλο των επιλογών σου ενώ δεν αποκλείουν κεραυνοβόλους έρωτες και υπόσχονται εύνοια στα φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσεις καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου και σε βάζουν στις περιπέτειες. Ναι μεν ο Άρης σε βάζει στη δράση και θέλεις να φλερτάρεις και να παίζεις στο παιχνίδι αλλά το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, αποστασιοποιήσεις, ψυχρότητα. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να αφήσεις τον χρόνο και τις συγκυρίες να σου δείξουν το σωστό και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αποτελεί ένα βεγγαλικό για τους έρωτές σου. Το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις ευχάριστα, θα φλερτάρεις, θα πάρεις επιβεβαιώσεις, θα διασκεδάσεις. Ευνοείσαι περισσότερο εσύ που θέλεις να εκτονωθείς σε περιπέτειες μεγάλης συγκίνησης αλλά μικρής διάρκειας. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο δεν αποκλείονται αλλά είναι πιο πιθανοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες είναι αρκετά καλή για να φλερτάρεις ή να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της καθημερινότητάς σου. Ωστόσο, το τετράγωνό του με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Κρόνο είναι μία όψη σκληρή που μπορεί να βγάλει σοβαρά προβλήματα στην επιφάνεια, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Μην ξεχνάς ότι τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως θα ήθελες να κρατήσεις κρυφά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης βρίσκεται στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και ο Δίας στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα. Με λίγα λόγια, είσαι σκανδαλωδώς ευνοημένος/η στον ερωτικό τομέα, γεγονός που αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις είτε για να βρεις το ιδανικό σου ταίρι είτε για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου είτε για να παίξεις παιχνίδια της αρεσκείας σου, δηλαδή μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.

 ΙΧΘΥΕΣ: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου. Από τη μια βγάζει τη σεξουαλικότητά σου στην επιφάνεια και σε εξωθεί στο να επιδιώκεις τις απολαύσεις και την ικανοποίηση των παθών σου αλλά από την άλλη σε βάζει σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να επιφέρει ψυχρότητα ή ακόμη και απογοήτευση, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να ανθίσει ένας μυστικός έρωτας που θα αναστατώσει τη ζωή σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου