Thursday, 18 April, 2024

Το κύκλωμα ναρκωτικών» στη Μύκονο με τα «ροζ σκάνδαλα»

Το κύκλωμα ναρκωτικών» στη Μύκονο με τα «ροζ σκάνδαλα»

η Σταρ Ελλάς, ο «πρόθυμος» πρώην υπουργός και… οι εκλογές που έρχονται!
Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό ότι η Μύκονος πέρα απ’ ένα όμορφο νησί είναι και το «νησί των ανέμων»: μεταφορικά και κυριολεκτικά! Σαφώς μπορεί κανείς να κάνει ήσυχες, «παρεΐστικες», ρομαντικές ή και οικογενειακές διακοπές, όμως οι έξαλλες καταστάσεις είναι αυτές που, καλώς ή κακώς, κυριαρχούν, συγκεντρώνοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον!
Η «χρυσόσκονη» απλώνεται πάνω απ’ τα famous στέκια και είναι βέβαιο ότι θα απλώνεται για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι αυτό το «κάτι», άλλωστε, που κάνει πολλούς ξένους, αλλά και Έλληνες, να επιλέγουν την Μύκονο για τις διακοπές τους.
Έτσι, δεν μπορούν να λείπουν τα σκάνδαλα. Σκάνδαλα που ποικίλουν. Με τα «ροζ» να είναι αυτά που κυριαρχούν!
Συγκεκριμένα, σήμερα, ένας Λιμενικός μαζί με τον «κολλητό του» βρέθηκαν στον ανακριτή, αφού συνελήφθησαν να διοχετεύουν κοκαΐνη, αλλά και να προάγουν βίζιτες (όλων των ειδών…), σε Έλληνες και ξένους κροίσους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γραφθεί πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, συνοδευόμενες από ιδιαίτερα πλούσιο και «καυτό» φωτογραφικό υλικό, που θα πρέπει να κατορθώσουν να δικαιολογήσουν (επαρκώς και εγκαίρως), πριν βγει προεκλογικά το «σκάνδαλο» αυτό στον «αέρα»…
Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ακατόρθωτο, καθώς η ηλεκτρονική παρακολούθηση, όπως και όλο το συγκεντρωμένο και ήδη τεκμηριωμένο υλικό, δείχνουν καθαρά τον τρόπο που το κύκλωμα ενεργούσε. Οι διάλογοι από την εν λόγω δικογραφία είναι κυριολεκτικά για πολλά… γέλια και για κλάματα! Από τις πρώτες κιόλας σελίδες της δικογραφίας ξεχωρίζει το όνομα ενός κορυφαίου πρώην υπουργού, όπως και αυτό μίας Σταρ Ελλάς, που και οι δύο τους επιδίδονταν τόσο σε χρήση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη), αλλά και σε βίζιτες… όπου πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι!
«Είμαι εδώ με τον… (αναφέρεται το ονοματεπώνυμο ενός κορυφαίου πρώην υπουργού). Ρε συ ήπιε μαζί μου μια «γραμμή» και τώρα ζητάει να τον… (με λεπτομερείς “καυτές” και “ροζ” περιγραφές). Δεν έρχεσαι, κι εσύ, εδώ, να τον πάρουμε παρέα!».
Σ’ άλλο δε σημείο, ο λιμενικός-αρχηγός του «κυκλώματος», ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το ‘χει κάψει τελείως. Ήπιαμε μαζί «κόκα» και τώρα είναι έτοιμη… Έλα στην έχω… έτοιμη!», αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τη δημοσιότητα.
Εν τούτοις, σαφώς και άπαντες έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Όμως, πολλά από τα «καυτά ονόματα» που θα βγουν στο φως, τις αμέσως επόμενες μέρες, μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με το κύκλωμα, αλλά έχουν σχέση με τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και την… τέλεση «ροζ σκανδάλων»!
Κι όλα αυτά, ενώ μπαίνουμε πλέον σε ιδιαίτερα «καυτή» προεκλογική περίοδο. Όχι μόνο βουλευτικών εκλογών, αλλά και εσωκομματικών, για την εκλογή νέων πολιτικών ηγεσιών…
http://www.paraskhnio.gr/

Το κύκλωμα ναρκωτικών» στη Μύκονο με τα «ροζ σκάνδαλα»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου