Thursday, 28 March, 2024

Ο Άκης Πετρετζίκης στη Θεσσαλονίκη, έσπασε το Guinness με 3.378 burgers

Ο Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της Coca-Cola έσπασαν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS. Ουρές από τους νεαρούς φαν.

Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέκλυσαν σήμερα το απόγευμα πλήθος νεαρών και οικογενειών για να γευτούν hamburgers από τα χέρια του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη.

Ο Άκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της Coca-Cola έσπασαν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS™ για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μίας ώρας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ κατάφερε να φτιάξει 3.378 hamburgers μέσα σε μία ώρα, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 2.220. Όλα τα hamburgers μοιράστηκαν στον κόσμο.

Η Θεσσαλονίκη αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό του εγχειρήματος με τους συντελεστές να έχουν ήδη ταξιδέψει σε 4 πόλεις της Ελλάδας. «Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, είμαι από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα στα Κάστρα και γι’ αυτό επέλεξα να κάνω αυτή τη δοκιμασία στον τόπο μου» είπε ο γνωστός σεφ λίγο πριν την εκκίνηση του διαγωνισμού. Στον χώρο στήθηκαν παιχνίδια για τους μικρούς φίλους, όπως ποδοσφαιράκι και μπασκέτα, καθώς και photo booth για αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ο Άκης και η Coca Cola θα προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που έλαβε χώρα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου