Tuesday, 16 April, 2024

Μάριος – Ειρήνη: Αποζημίωση μαμούθ για τον τραυματισμό τους στο Survivor αν…

Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο εξακολουθεί να παραμένει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που, μαζί με την Ειρήνη Κολιδά, τραυματίστηκαν

πριν από μία εβδομάδα στο τροχαίο που συγκλόνισε το Survivor. Οι πληροφορίες για το αν θα συνεχίσει ή όχι στο παιχνίδι διίστανται, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως οι δύο παίκτες αποζημιώθηκαν από την παραγωγή.

Αν και η Ειρήνη αποφάσισε αμέσως να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάνοντας τη σχετική ανακοίνωση, εμφανώς συγκινημένη, στο συμβούλιο του νησιού, ο Μάριος Πρίαμος παραμένει.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, κυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει τελικά, καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει λόγω του τραυματισμού του! Συγκεκριμένα, οι γιατροί φέρονται να μην επιτρέπουν στον Μάριο Πρίαμο να αναλάβει δράση, καθώς έχει σπάσει την κλείδα του σε δύο σημεία και αποφάσισαν απλά να του δέσουν το χέρι και όχι να κάνει κάποιο χειρουργείο. Παράλληλα, μετά τις πρόσφατες ακτινογραφίες, η κινησιοθεραπεία δεν μπορεί να ξεκινήσει και η ανάρρωσή του θα διαρκέσει περίπου έξι εβδομάδες και όχι ένα μήνα, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Ωστόσο, η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε στο La Biri Biri πως ο 30χρονος Κύπριος γυμναστής και εκπαιδευτής καταδύσεων θα παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ, τόσο ο ίδιος, όσο και η Ειρήνη Κολιδά, αποζημιώθηκαν οικονομικά για το ατύχημα και, μάλιστα, με μεγάλο χρηματικό ποσό!

«Η παραγωγή, που είχε ασφαλίσει τους παίκτες, τους έδωσε αποζημίωση που πλησιάζει πάρα πολύ το ποσό του επάθλου (σ.σ. το έπαθλο είναι 100.000 ευρώ), με τον όρο να υπογράψουν ότι θα παραιτηθούν από οποιοδήποτε άλλο δικαίωμά τους», υποστήριξε η δημοσιογράφος, υπενθυμίζοντας πως οι δύο τραυματίες θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά κατά του Survivor, όπως είχε κάνει και η νικήτρια του πρώτου παιχνιδιού, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία δικαιώθηκε από τα δικαστήρια (σ.σ. κινήθηκε δικαστικά επειδή το ποσό του επάθλου δεν έφτασε ποτέ ολόκληρο στα χέρια της λόγω των μεγάλων κρατήσεων από την εφορία).

freddonews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου