Friday, 29 March, 2024

Αλέξανδρος Ρήγας: «Έσφαξε με το γάντι» τον Κοντογιαννίδη για τις «Τρίχες»!

Η απάντηση του δημιουργού της σειράς για την επίθεση στον ίδιο και στην Βασιλική Ανδρίτσου!

Μέσα από τη συνέντευξη του στην εκπομπή JoinUs ο Παύλος Κοντογιαννίδης εξέφρασε την πικρία του για την σειρά «Τρίχες» λέγοντας πως :«Στις «Τρίχες» κουτσούρευαν τις σκηνές μου ή τις αφαιρούσαν τελείως», ενώ έριξε το φταίξιμο για την καταστροφή της σειράς στον Αλέξανδρο Ρήγα και στην Βασιλική Ανδρίτσου αναφέροντας: «Αλλά το αγόρι με τα μαύρα έγραφε για την κοπέλα τη μαυριδερή. Έτσι καταστράφηκε και ο ένας και ο άλλος.»

Δείτε εδώ όλα όσα είπε για τις «Τρίχες» στον Θανάση Αναγνωστόπουλο».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια», ο Αλέξανδρος Ρήγας, όπως έχει κάνει από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη αυτής της τηλεοπτικής δουλειάς που δεν πήγε καλά, δεχόμενος μάλιστα κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο MEGA και συγχαρητήρια από τον Γιάννη Μπέζο, και «έσφαξε με το γάντι» τον Παύλο Κοντογιαννίδη…
«Μπορώ να πω πολλά για αυτό, μπορώ να πω και λίγα, μπορώ να μην πω και τίποτα. Δεν με στεναχώρησε απλώς θεωρώ ότι όταν είσαι σε μια δουλειά, γιατί είναι η πολλοστή φορά που ο Παύλος βγήκε στα μέσα για το σίριαλ, το θεωρώ λίγο άκομψο αν είσαι σε μια δουλειά να μιλάς για τους συνεργάτες σου αρνητικά. Δεν λέω να μην κρίνεις τη δουλειά, έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις τη δουλειά και να μην σου αρέσει κιόλας, έτσι κι αλλιώς ήταν μια δουλειά που δεν άρεσε σε κανέναν, οπότε γιατί να αρέσει και στον Παύλο. Εννοώ ότι είναι λίγο άκομψο, ότι ξεφεύγει από τα όρια κοσμικής αξιοπρέπειας και πιστεύω ότι ο Παύλος αδικεί τον εαυτό του με τέτοιου είδους δηλώσεις. Δεν του αξίζει είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός και λίγο αδικεί τον εαυτό του.

Όσο για το αν ο Παύλος Κοντογιαννίδης είχε εκφράσει τα παράπονα του όσο δούλευαν μαζί ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε:
«Θα σου μιλήσω γενικά τώρα και θα καταλάβεις τι θέλω να πω. Υπάρχει στο χώρο μας μια ειδική κατηγορία ταλαντούχων ηθοποιών, πολύ ταλαντούχων – σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Παύλος – που η ζωή, η τύχη, οι συγκυρίες, το σύστημα δεν ξέρω ο Θεός που μας μισεί, ενώ θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι μαρκίζα, δεν έγιναν ποτέ μαρκίζα. Πολλές φορές αυτό δημιουργεί μια πίκρα. Αυτή η πίκρα – γιατί εγώ να μην είμαι η μαρκίζα, ο πλοίαρχος, ο Φιλιππίδης, ο Μπέζος, ο Σπύρος, η Δήμητρα, η Άννα, η πρώτη γραμμή…. Όταν λοιπόν έχεις όλα τα προσόντα να είσαι πρώτη γραμμή και δεν είσαι για κάποιους λόγους, καμιά φορά αυτό σου δηλητηριάζει λίγο την ψυχή σου, σου βγάζει μια πίκρα. Υπάρχουν τώρα δύο υποσύνολα σε αυτό: Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που αυτό το διαχειρίζονται με μία αξιοπρέπεια και συμβιβάζονται με αυτό πολύ όμορφα και γλυκά και κερδίζουν έτσι και τον σεβασμό του κοινού και τον σεβασμό του σιναφιού. Υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που το ίδιο πράγμα το διαχειρίζονται με έναν άκομψο τρόπο και με μια πικρία που την βγάζουν και αδικούν τον εαυτό τους. Δυστυχώς για τον Παύλο συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία, ενώ δεν του αξίζει. Δεν το κάνει συνειδητά και ούτε θα κάνω εγώ ψυχανάλυση στον Παύλο, μιλάω για μια κατηγορία ανθρώπων που μου θυμίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Είναι άδικο γιατί είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Από την άλλο θα σου πω και κάτι και είναι λίγο σκληρό, για όλους μας: Καθώς τα χρόνια περνάνε, οι αντοχές κάθε ανθρώπου και ειδικά του ηθοποιού μειώνονται. Για να είσαι πρωταγωνιστής, όπως ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου σε αυτή τη σειρά, δεν χρειάζεται μόνο να έχεις ταλέντο, δεν χρειάζεται μόνο να είσαι συνεπής, δεν χρειάζεται μόνο να σε αγαπάει το κοινό, ένα πολύ βασικό πράγμα όταν έχεις 2,5 μέρες για να βγάλεις το γύρισμα και να κάνεις ένα επεισόδιο, στις μέρες μας, είναι πρακτικά να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες ενός γυρίσματος. Δηλαδή αυτό που λέμε στη δουλειά μας να «βγάζεις σελίδες». Γιατί πρέπει να βγουν οι σελίδες, γιατί κάποια κανάλια πληρώνουν. Θέλω να πω ότι όταν έχεις και κάποιες πρακτικές δυσκολίες ως ηθοποιός να ανταπεξέλθεις σε ένα μεγάλο κείμενο ο παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων αυτό το πράγμα να το περιχαρακώσει, να το μειώσει για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που τυχόν υπάρχουν.»

www.zappit.gr

Αλέξανδρος Ρήγας: «Έσφαξε με το γάντι» τον Κοντογιαννίδη για τις «Τρίχες»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου