Thursday, 25 April, 2024

Μπύρα στα μαλλιά για πάντα! Δείτε γιατί!

Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το προϊόν styling σίγουρα κάτι χάνετε! Η μπύρα δυναμώνει και πυκνώνει την τρίχα

ενώ δημιουργεί ένα άψογο στιλιστικό αποτέλεσμα τέτοιο ακριβώς που επιθυμείτε, και που μάλιστα, μπορείτε να το επιτύχετε χωρίς κανέναν ιδιαίτερο κόπο. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Τουλάχιστον δεν θα έχετε δώσει μια περιουσία σε ένα πανάκριβο προϊόν με φθηνό αποτέλεσμα. Εδώ μάλιστα συμβαίνει το αντίθετο. Χρησιμοποιείτε ένα φθηνό προϊόν με ακριβό αποτέλεσμα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λούσετε τα μαλλιά σας ως συνήθως και μετά να ρίξετε μπύρα στο φρεσκολουσμένο μαλλί σας χωρίς να ξεβγάλετε. Μην ανησυχείτε δεν θα μυρίζουν καθόλου μπύρα τα μαλλιά σας. Δεν μένει μυρωδιά. Και το γεγονός ότι θα βάλετε μπύρα στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σας δεν σημαίνει ότι θα τα λερώσετε. Τα χημικά που βάζουμε δεν έχουν αμβροσία λερώνουν περισσότερο την τρίχα γι αυτό μην διστάζετε καθόλου.
Μετά την εφαρμογή της μπύρας συνεχίζετε την διαδικασία φροντίδας της κόμης σας όπως συνηθίζεται και τα μαλλιά σας θα «στρώσουν» εγγυημένα.
Τι κάνει η μπύρα στα μαλλιά: ενυδατώνει, αντιμετωπίζει το φριζάρισμα, δίνει όγκο, και επανασχεδιάζει τα μαλλιά δημιουργώντας το αποτέλεσμα που θέλετε. Η μπύρα είναι ένα υγρό κομμωτήριο κι αυτό γιατί: περιέχει κριθάρι, μαγιά και νερό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε.
Μυστικό λάμψης και υγείας: Δοκιμάστε να ανακατέψετε την μπύρα με ξίδι απλώστε το μείγμα σας αμέσως μετά το λούσιμο χωρίς να ξεβγάλετε και τα μαλλιά σας θα λάμψουν εκθαμβωτικά! (τα μαλλιά αφού στεγνώσουν δεν μυρίζουν).
Μυστικό για τόνωση: μπορείτε να προσθέσετε την μπύρα στις αυτοσχέδιες μάσκες ομορφιάς που κάνετε. Λόγου χάρη 2 κρόκους αυγών, καστορέλαιο δαφνέλαιο μπύρα. Έτσι θα επιτύχετε 2 σε 1 και θα μακρύνετε τα μαλλιά σας με αυτά τα υλικά και θα κρατήσετε δυνατή την τρίχα σας σώζοντας την από τις φθορές.
Ζωή Κυροπούλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου