Wednesday, 24 April, 2024

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει το μεγαλύτερο μυστικό της διατροφής της!

Αναμφίβολα η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz. Μετά από δύο γέννες, εξακολουθεί να έχει six pack και ένα γραμμωμένο σώμα.
Βέβαια, για να έχει αυτό το αποτέλεσμα προσέχει ιδιαίτερα την διατροφή της και παράλληλα γυμνάζεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που κυκλοφόρησαν στα social media στιγμιότυπα που την δείχνουν στο γυμναστήριο να «λιώνει». Η Δέσποινα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράζεται συχνά συνταγές ή και μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί.
Αυτή την φορά, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό της, που την βοηθάει να έχει τις τέλειες αναλογίες. Όπως έγραψε στη λεζάντα κάθε πρωί, μόλις ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Στην συνέχεια απολαμβάνει ένα θρεπτικό πρωινό. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Και που ξενύχτησα αυτό το πρωινό δεν αλλάζει!Ενα ποτήρι νερό με λεμόνι για αρχή και στη συνέχεια φαγοπυρο -που μοιάζει με κουακερ- γάλα σόγιας και μύρτιλλα!Το πρώτο αποτοξινωνει το δεύτερο είναι πολύ υγιεινό ωφέλιμο και δυναμωτικό!
peoplegreece.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου