Saturday, 27 April, 2024

Απαλλάξου από τη σπαστική κολίτιδα με ένα μπαχαρικό που ίσως αγνοείς

Οι ιατρικές έρευνες πολλές φορές μας δείχνουν πως θα χρησιμοποιήσουμε τα βότανα και τα μπαχαρικά για να προάγουμε την υγεία μας

Σε αυτές τις έρευνες και τις μελέτες βασίζεται και το κείμενο που ακολουθεί.

Το τέλειο μπαχαρικό, για να απαλλαγείτε από προβλήματα πέψης και οι άγνωστες θεραπευτικές του ιδιότητες!

Κύμινο! Ένα βότανο με θαυματουργές ιδιότητες. Μεταξύ άλλων, ανακουφίζει από τους σπασμούς των εντέρων, αυξάνει το γυναικείο στήθος, ανακουφίζει από το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα!!

Το κύμινο, δημιουργεί μεγάλη θεραπευτική και ανακουφιστική δράση στα προβλήματα πέψης. Αποτελεί το τέλειο φυσικό ανακουφιστικό συμπλήρωμα. Ανακουφίζει από τις συσπάσεις κοιλίας σε περίπτωση κολικού. Ανακουφίζει επίσης σε περιπτώσεις διάρροιας, αλλά και δυσμηνόρροιας. Στην Αρχαία Αίγυπτο επίσης, το χρησιμοποιούσαν για την θεραπεία πνευμονικών παθήσεων.

Σήμερα, χρησιμοποιείται σε άφθονες ποσότητες για να ανακουφίσει από προβλήματα παθήσεων των αναπνευστικών πόρων. Αυξάνει την έκκριση γάλακτος κατά το θηλασμό. Επίσης οι σπόροι του, αυξάνουν και στρογγυλεύουν το γυναικείο στήθος. (για την ακρίβεια, τονώνουν το σχήμα του)

Το απόλυτο μυστικό για να καθαρίσετε το αίμα σας!

Καθαρίζει το αίμα αν το βάλετε στο στόμα σας, το μασήσετε 2 λεπτά και αμέσως μετά το πετάξετε! Αλλά δεν σταματά εδώ. Κατά αυτόν τον τρόπο, ταυτόχρονα λειτουργεί ως ηρεμιστικό, ως τροφή για αρωματισμό της αναπνοής και ως ορεκτικό. Αξίζει να υπενθυμίσουμε εδώ, πως χρησιμοποιείται ελεύθερα στα μεξικάνικα φαγητά. Είναι ένα μπαχαρικό για μερακλήδες της γεύσης.

Περισσότερα δείτε εδώ

Ζωή Κυροπούλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου