Friday, 29 March, 2024

Υπόθεση Παντελίδη: Επιτέλους η Μίνα Αρναούτη έλυσε τη σιωπή της

Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες για να δώσει τη δική της απάντηση στο καίριο ερώτημα ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού στο μοιραίου τζιπ, στο τροχαίο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης, μία εκ των συνεπιβατών του τραγουδιστή, η Μίνα Αρναούτη

Η νεαρή κοπέλα, που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο μοιραίο τροχαίο, έλυσε τη σιωπή της και κατέθεσε τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μίνα Αρναούτη ήταν απόλυτη και κατηγορηματική όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, καταθέτοντας πως «οδηγούσε ο Παντελής».
Περιγράφοντας στους αστυνομικούς την μοιραία διαδρομή, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο στηθαίο και την ξέφρενη πορεία που ακολούθησε μέχρι να αναποδογυρίσει.
Σε ερώτηση των αστυνομικών αν θυμάται τον Παντελή Παντελίδη να καταναλώνει αλκοόλ στο σπίτι που βρίσκονταν όλοι μαζί λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, η νεαρή κοπέλα απάντησε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει καθώς η ίδια ήταν σε άλλο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριάκου.
Το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ είναι εξαιρετικά κρίσιμο να αποσαφηνισθεί, καθώς είναι και αυτό που θα καθορίσει το αν και τι ύψους αποζημιώσεις θα δοθούν σε όσους έχουν πληγεί από το τροχαίο.
Πάντως, όπως είχε εξηγήσει μιλώντας στο CNN Greece η ασφαλιστική σύμβουλος Βάσω Μπιτζιλαίου, είναι ξεκάθαρο πως τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν καλύπτουν αποζημίωση για ατυχήματα που προκαλούνται από οδηγό που βρίσκεται υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών.
Το τοπίο είναι θολό σε ότι αφορά την αποζημίωση των συνεπιβατών, καθώς αν κάποιος γνωρίζει ότι ο οδηγός είναι μεθυσμένος και παρ όλα αυτά μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί του και συμβεί ατύχημα, το δικαστήριο μπορεί να τον θεωρήσει συνυπαίτιο, συνεπώς δεν θα έχει δικαίωμα για αξιώσεις οικονομικές.
Σε περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων, οι τεχνικοί σύμβουλοι των διαδίκων είναι δυνατόν να καταλήξουν σε διαφορετικά συμπεράσματα σε σχέση με το τροχαίο. Σε μια τέτοια περίπτωση βαρύνουσα θέση είναι εκείνη της Τροχαίας, διαμέσου των προανακριτικών πράξεων που διενεργεί.
Σε ότι αφορά τα αίτια του δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε τον τραυματισμό των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, φαίνεται ότι πλέον η εικόνα ξεκαθαρίζει.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν την ευρεία κατανάλωση αλκοόλ, και μάλιστα σε βαθμό που στέρησαν σε απόλυτο βαθμό τις οδηγικές ικανότητες του τραγουδιστή.

Υπόθεση Παντελίδη: Επιτέλους η Μίνα Αρναούτη έλυσε τη σιωπή της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου