Friday, 29 March, 2024

Συγκινημένος ο Μαυρίδης, κάνει τατουάζ στη μητέρα του για καλό σκοπό!

Συγκέντρωσε σχεδόν 12.000 ευρώ! Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει τατουάζ στη μητέρα του και συγκινεί με το μήνυμα και το βίντεο που δημοσίευσε

Την περασμένη Κυριακή, ο γνωστός και πολύ δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής, επανέλαβε το εγχείρημα του “Μαραθωνίου τατουάζ”  για κάλο σκοπό, καλώντας τον κόσμο στο στούντιό του προκειμένου να «χτυπήσει» το σχέδιο με τη χαμογελαστή φατσούλα στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ.

Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ και τη νοσηλεία των παιδιών. Τελικά το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 11.986 ευρώ και ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε συγκινημένος στο Facebook:  «Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Τα παιδιά μου μέσα στο στούντιο και κάτω στο καφέ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και δούλεψαν εθελοντικά. Γονείς και παιδιά απ την κλινική, που ήρθαν ακόμα μια φορά και βοήθησαν να υλοποιήσουμε την δράση μας. Τον διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του από το ΑΧΕΠΑ για την στήριξη. Και τέλος σε όλους εσάς που καθίσατε ακόμα μια φορά για ατελείωτες ώρες για να προσφέρετε το υστέρημά σας. Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει κι σας αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Μαζέψαμε 11.986 ευρώ και μ αυτά τα χρήματα θα αγοράσουμε 2 διφασικούς απινιδωτές με Εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά. Αυτά τα εργαλεία λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών για την καλύτερη νοσηλεία των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!».   Όμως μια εξίσου συγκινητική έκπληξη από την περασμένη Κυριακή, αποκαλύφθηκε σήμερα από τον ίδιο τον Γιώργο Μαυρίδη ο οποίος μάλλον δεν θα περίμενε ποτέ να «χτυπήσει» τατουάζ στη μητέρα του.

Η κα Εύη Μαυρίδη βρέθηκε στο στούντιο του γιου της και στήριξε την προσπάθειά του κάνοντας και η ίδια τατουάζ τη«φατσούλα».   Ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε το βίντεο και έγραψε: «Πριν 20 χρόνια η μάνα μου ανακάλυψε ότι έχω τατουάζ πάνω μου, από τότε σαν κλασική Ελληνίδα μάνα δεν σταμάτησε να μου τα χώνει κάθε φορά που έβλεπε ένα καινούργιο σχέδιο πάνω μου. Την Κυριακή μου χάρισε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, αφού πλέον έχουμε το ίδιο τατουάζ στο χέρι. Ρε Μάνα να ξερες πόσο Σ αγαπάω!».

lifo.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου