Thursday, 28 March, 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί – Οργή στο νησί

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα Ρόδου, οι δύο νεαροί, φερόμενοι ως δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη.
Σύμφωνα με την dimokratiki, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι.
Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας, που φέρεται να δολοφόνησαν την 21χρονη φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη του Ιωάννη κστηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού και συγκεκριμένα
Στο δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.
Η ένταση του κόσμου ήταν τέτοια, όπου οι αρχές ασφαλείας αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τους δύο κατηγορούμενους για να αποφευχθούν έκτροπα.
Μόλις ο κόσμος το αντιλήφθηκε, ξέσπασε με ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των δραστών.
Από την πλευρά τους οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από νωρίς το πρωί, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες ή έκνομες ενέργειες.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου