Thursday, 28 March, 2024

Γιατί η οικογένεια Μπέκαμ βάζει τόσο ξίδι στο πρωινό;

Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη ότι κάνει γυμναστική για τουλάχιστον δύο ώρες πριν πάει στο γραφείο κάθε μέρα, η Βικτώρια Μπέκαμ αποφάσισε να δώσει

στους θαυμαστές της άλλη μία γεύση της καλά οργανωμένης και πειθαρχημένης της καθημερινότητας, αποκαλύπτοντας τα πιο τυπικά γεύματα που σερβίρει στην οικογένειά της.
Πριν μερικές ημέρες λοιπόν η 43χρονη σχεδιάστρια ρούχων, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της φωτογραφίες από τα φαγητά που φτιάχνει μόνη της στο σπίτι και ειλικρινά μάς έπιασε απροετοίμαστους! Για να καταλάβεις τι εννοούμε, η πρώην Posh spice αποκάλυψε πως με το που ξυπνούν πίνουν κάθε μέρα δύο κουταλιές μηλόξιδο. “Δείξτε θάρρος”, έγραψε στην προσπάθειά της να μάς παρακινήσει να κάνουμε το ίδιο! Εμείς με το που ανοίγουμε τα μάτια μας δεν βλέπουμε την ώρα να πιούμε το καφεδάκι μας, ποιο μηλόξιδο; Και δεν είμαστε οι μόνοι, αφού πολλοί χρήστες του διαδικτύου διαφώνησαν με τη συμβουλή της λέγοντας πως το να πίνει κανείς ξίδι με άδειο στομάχι μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς και να μειώσει το κάλιο. Άλλοι βέβαια συμφώνησαν υποστηρίζοντας πως το ξύδι το πρωί διώχνει την κακή αναπνοή και βοηθά στην πέψη.


Εμάς πάντως ούτε το πρωινό της μάς άνοιξε την όρεξη, αφού πρόκειται για έναν πράσινο χυμό με σπανάκι, πορτοκάλι, ακτινίδιο, μήλα και νερό καρύδας. Θρεπτικό δεν λέμε, αλλά δεν είναι και αυτό που θα σε κάνει να σηκωθείς όλο ανυπομονησία από το κρεβάτι. Η άλλη επιλογή που δίνει στα παιδιά της το πρωί είναι βιολογικά δημητριακά σιτηρών με μούρα και γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη.
Μην νομίζεις όμως ότι η μανία με το ξίδι και τα ιδιαίτερα καρυκεύματα έχει τελειώσει, γιατί τα παιδάκια μετά το σχολείο, τρώνε ”υπέροχο” σνακ! Σάλτσα σόγιας με κουκουνάρι, κολοκυθόσπορους και ηλιόσπορους! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει τη φήμη της “ξινής” στο Χόλιγουντ!

olivemagazine.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου