Friday, 19 April, 2024

Χαλάρωση στο πρόσωπο; Όχι πια με το scrub που σου προτείνουμε

Η κακή διατροφή, το κάπνισμα, οι καταχρήσεις, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν την επιδερμίδα μας θαμπή και χωρίς λάμψη. Αν σε αυτά προσθέσουμε και το ότι μεγαλώνοντας η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητα της και εξαφανίζεται το οβάλ του προσώπου, θα δούμε αποτελέσματα που δεν μας αρέσουν καθόλου

Δοκιμάζοντας δεκάδες προϊόντα αλλά και φυσικές συνταγές για έξτρα σύσφιξη στην επιδερμίδα, απαλότητα και λάμψη, κατέληξα σε ένα από τα καλύτερα φυσικά scrub. Γιατί είπαμε… δε θέλει έξοδα, ούτε κόπο.. θέλει τρόπο και επίσκεψη στην κουζίνα μας!

Λοιπόν.. τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά της σούπας κόκκους οργανικού καφέ για να φτιάξεις scrub προσώπου..

Αν θέλει να φτιάξεις για το σώμα, θα χρειαστείς μια κούπα γιαούρτι και μια κούπα καφέ.

Πώς το φτιάχνουμε:

Ανακατεύουμε σε μπολ τα υλικά και στη συνέχεια απλώνουμε το scrub στα σημεία που επιθυμούμε κάνοντας ελαφρύ και επαναλαμβανόμενο μασάζ. Στη συνέχεια το αφήνουμε για 10 λεπτά στο πρόσωπο, στο σώμα θέλει 20 λεπτά, και ξεπλένουμε με μπόλικο κρύο ή χλιαρό νερό. Αμέσως θα νιώσουμε σύσφιξη αλλά θα δούμε και το δέρμα μας πιο απαλό και πιο φωτεινό. Αν το χρησιμοποιήσεις 2 φορές την εβδομάδα, σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα!

grxpress.blogspot.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου