Friday, 29 March, 2024

Τα Μυστικά της Τεμπέλας: Στρώστε το Κρεβάτι χωρίς καν να Σηκωθείτε (video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κάποια πράγματα γρηγορότερα και η τεμπέλα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ορίστε πως θα στρώσετε το κρεβάτι σας χωρίς να σηκωθείτε.

Μιας και το στρώσιμο του κρεβατιού είναι ένα από τα πιο βαρετά πράγματα που πρέπει να κάνετε κάθε πρωί αλλά τελικά -σχεδόν ποτέ- δεν κάνετε, σας έχουμε τη λύση. Μπορείτε να το στρώνετε χωρίς να σηκώνεστε καν από αυτό. Ξεκινήστε πιάνοντας τις δύο πάνω άκρες των σκεπασμάτων (ταυτόχρονα κάνετε και ένα μικρό στρέτσινγκ στα χέρια σας). Συνεχίστε τινάζοντας το πάπλωμα έτσι ώστε να ισιώσει σε όλο το κρεβάτι. Επαναλάβετε αν δεν πετύχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη. Έπειτα διπλώστε προς τα έξω το πάπλωμα και το σεντόνι. Με μικρές κινήσεις φύγετε από το πλάι του κρεβατιού έτσι ώστε να μην χαλάσετε το στρώσιμο. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Αν δεν βαριέστε στο τέλος, αφού σηκωθείτε, τελειοποιήστε το τακτοποιώντας μερικές λεπτομέρειες που μπορεί να σας έχουν ξεφύγει από το ξαπλωτό στρώσιμο. Δείτε και το σχετικό βίντεο για να έχετε και εικόνα για το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε…

spirossoulis.com

Τα Μυστικά της Τεμπέλας: Στρώστε το Κρεβάτι χωρίς καν να Σηκωθείτε (video)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου