Thursday, 25 April, 2024

Η ηλιακή έκλειψη στις 21/08 σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου τον Σεπτέμβριο!

Η απίστευτη θεωρία συνωμοσίας για τον δολοφόνο πλανήτη Nibiru, ο οποίος θα καταστρέψει την Γη
Όλα αυτά τα χρόνια, και ειδικά πριν την έναρξη της νέας χιλιετίας το 2000, οι συνωμοσιολόγοι έκαναν λόγο για την Αποκάλυψη και την καταστροφή του κόσμου.
Να λοιπόν που δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια μετά, οι θεωρίες περί καταστροφής της Γης όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά βρίσκουν και πολλούς υποστηρικτές.
Η τελευταία και πιο πρόσφατη θεωρία, αναφέρει πως ο κόσμος μας τελειώνει μέσα σε μερικές εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Αύγουστος θα είναι ο τελευταίος μήνας των ανθρώπων πάνω στη Γη, καθώς από τον Σεπτέμβριο ο κόσμος μας θα σταματήσει να υπάρχει.
Αιτία για την εξαφάνιση των ανθρώπων, φέρεται να είναι ο φονικός πλανήτης Nibiru, ο οποίος κινείται προς τη γη σε τροχιά ευθείας σύγκρουσης. Κάτι όπως στην ταινία «Αρμαγεδδών» δηλαδή με τον Bruce Willis και τον Ben Affleck.
ΟΙ υπέρμαχοι της παλιάς αυτής θεωρίας συνωμοσίας που θέλουν τον κόσμο να τελειώνει σε περίπου τρεις εβδομάδες, αναφέρουν πως ο μυθικός πλανήτης Nibiru, η Πλανήτης Χ, συνδέεται με αποσπάσματα της Βίβλου.
Απτή απόδειξη για να στηρίξουν την θεωρία τους, είναι η επικείμενη και μεγάλη έκλειψη ηλίου που θα σημειωθεί στις 21 Αυγούστου και θα είναι ορατή μόνο στο βόρειο ημισφαίριο και κυρίως σε περιοχές της Γαλλίας και των ΗΠΑ.
Τέτοια έκλειψη έχει να συμβεί από το 1991, με αποτέλεσμα οι συνωμοσιολόγοι να πιστεύουν πως η σπανιότητα αυτού του φαινομένου σε συνδυασμό με την ερμηνεία της Αποκάλυψης θα σηματοδοτήσει την καταστροφή του κόσμου.
Ιθύνων νους της όλης θεωρίας, είναι ο Χριστιανός νουμερολόγος και ερασιτέχνης παρατηρητής των αστεριών David Meade, ο οποίος παρά την έλλειψη επιστημονικών στοιχείων και του γεγονότος ότι η NASA δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη του εν λόγω πλανήτη (κάνοντας λόγο για internet hoax), έχει πολλούς πιστούς.
Ο ίδιος πάντως, υποστηρίζει πως όχι μόνο ο Nibiru υφίσταται, αλλά και ότι οδηγήθηκε εδώ από την βαρυτική έλξη από ένα δυαδικό αστέρι που τον «δένει» με τον ήλιο. Πρόσθεσε μάλιστα πως το εν λόγω αστέρι είναι δύσκολο να εντοπιστεί, λόγω της γωνίας που προσεγγίζει την Γη:
«Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη της 21ης Αυγούστου αποτελεί έναν τεράστιας σημασίας προάγγελο. Όταν η έκλειψη ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου, η ανατολή του ήλιου θα είναι σκοτεινή, όπως προβλέπει ο Ησαΐας. Το φεγγάρι θα είναι το αποκαλούμενο στις γραφές “μαύρο φεγγάρι”. Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν κάθε 33 μήνες. Στη Βίβλο, το θεϊκό όνομα Ελοχίμ εμφανίζεται 33 φορές στην Γένεση.Η έκλειψη θα ξεκινήσει στο Λίνκολν Μπιτς, στο Όρεγκον, την 33η πολιτεία και θα τελειώσει στην 33η μοίρα του Τσάρλεστον, στη Νότια Καρολίνα. Μια τέτοια έκλειψη ηλίου, έχει να συμβεί από το 1918, δηλαδή πριν από 99 χρόνια, ή 33 επί τρία» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Ο Meade πιστεύει ότι ο Αρμαγεδδών θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, μετά από ένα μεγάλο σημάδι από τον ουρανό που περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Πριν αποτρελαθούμε τελείως, καλό είναι πάντως να ακούσουμε και τη φωνή της λογικής. Μια ματιά στο διαδίκτυο, θα σας πείσει πως ο μύθος του Πλανήτη Χ κυκλοφορεί από το 1975 με αποτέλεσμα το τέλος του κόσμου να έχει προβλεφθεί δεκάδες φορές.
Προβλέφθηκε το 2003, το 2007, το 2012 αλλά και το 2015 και ποτέ δεν ήρθε.
Όσο για τη NASA;
Όπως γράψαμε και παραπάνω, για εκείνη ο πλανήτης Nibiru δεν υφίσταται καν.
Ο Don Yeomans, ειδικός στα γεωπλήσια αντικείμενα (μικρά ουράνια σώματα που, επηρεασμένα από τις βαρυτικές έλξεις των κοντινών πλανητών, ωθούνται σε τροχιές οι οποίες πλησιάζουν εκείνη τη Γης) έγραψε το 2012:
«Δεν υπάρχει καμία απόδειξη – τηλεσκοπική ή άλλου είδους – ότι υπάρχει αυτό το ουράνιο σώμα, ούτε ότι ασκεί κάποια βαρυτική επιρροή σε άλλα σώματα του ηλιακού μας συστήματος. Πάντως μου αρέσει το όνομα Νιμπίρου. Αν ποτέ αποκτήσω χρυσόψαρο, θα είναι πρώτο στη λίστα των υποψήφιων ονομάτων μου».
star

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου