Thursday, 28 March, 2024

Ψάχνουν τα σκοτεινά σημεία της αδιανόητης τραγωδίας στον Νέο Κόσμο

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι ήταν αυτό που έκανε τη 40χρονη να πετάξει το 4χρονο κορίτσι της στο κενό και στη συνέχεια να«βουτήξει» και η ίδια Τραγική φιγούρα ο 40χρονος σύζυγός της, υπάλληλος σε εταιρία υπολογιστών, ο οποίος την στιγμή της τραγωδίας εκείνος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι αφού η 40χρονη είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος.

Ο σύζυγος στην προσπάθεια του να μπει μέσα στο σπίτι του, αφού είδε ότι υπήρχε ο σύρτης ασφαλείας, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι από τα 15μέτρα πηδώντας στη συνέχεια και η ίδια από το ίδιο σημείο.

Κανείς στη γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς η οικογένειά σύμφωνα πάντα με τους γείτονες ήταν κοινωνική χωρίς να δίνει δικαιώματα με τη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες το ζευγάρι ζούσε εδώ και 15 χρόνια μαζί και η 40χρονη είχε περάσει κάποια ψυχική ασθένεια στην εφηβεία της.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της αυτόπτου μάρτυρος

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας που προσπάθησε, να σταματήσει τη γυναίκα από το να προχωρήσει στην τραγική πράξη της αφού την είδε να κρεμάει το μικρό κορίτσι από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στο Νέο Κόσμο.

«Μην το κάνεις θα σε βοηθήσω εγώ» παρακάλεσε η αυτόπτης μάρτυρας, δεν βλέπεις καλά», της απάντησε εκείνη και άφησε το παιδί στο κενό

Μάνα και η αυτόπτης μάρτυρας, συνόδευε τα δύο της παιδιά προς το σπίτι τους, όταν άκουσε τις φωνές του τετράχρονου κοριτσιού και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος που ακουγόντουσαν οι φωνές.

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τί κάνεις; Το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι» τις είπε. «Δεν βλέπεις καλά. Βάλε τα γυαλιά σου» τις απάντησε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Έξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω, πέταξε το κοριτσάκι».

Το μητρικό ένστικτο της γυναίκας την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό.

«Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. Δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. «Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας.

Δεύτερος μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που έφτασε στην οδό Κατσαντώνη ο σύζυγος της 40χρονης και πατέρας του 4χρονου κοριτσιού. Μόλις έφτασε αντίκρισε όσα είχαν γίνει.

Ο μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr περιγράφει πως ο πατέρας πήγε να αγκαλιάσει, να γυρίσει γυναίκα και παιδί. «Δεν τον άφησαν… Ήρθαν γρήγορα ΕΚΑΒ, Αστυνομία…»

Ο μάρτυρας, που ζει στην ίδια πολυκατοικία με την τραγική οικογένεια, περιγράφει ότι η αυτόχειρας ήταν μια ήρεμη γυναίκα, ενώ το ζευγάρι δεν φαινόταν να έχει προβλήματα. Ήταν ήρεμο, αγαπημένο ζευγάρι, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό. Το παιδάκι είχε πρόβλημα υγείας πολύ μικρό, αλλά το ξεπέρασε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου