Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαμός στο Twitter από την γραβάτα Καμμένου με τους φαλλούς για το Eurogroup

Καμιά μέρα θα βυθίσουμε κανένα τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο και θα μας πουν πως έδωσε εντολή το παιδί του Καμμένου

γράφουν για την «γκάφα» του υπουργού

Χαμό προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση με την φωτογραφία γραβάτας με φαλλούς από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Αφού έμεινε «στον αέρα» για μερικά λεπτά, ο υπουργός επανήλθε με νέα ανάρτηση, που… απέδιδε το λάθος στο παιδί του και την διέγραψε. Ο ίδιος ο κύριος Καμμένος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Το πάτησε ο γιος μου από το iPad, αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό».

Αυτά τα περίπου έξι λεπτά που έμεινε δημοσιευμένο το συγκεκριμένο tweet πάντως ήταν αρκετά για να σηκωθεί σάλος και πολλοί να κατακρίνουν τόσο την στάση του υπουργού, όσο και την δικαιολογία που προέβαλε, αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση, την δική του προσωπικά και της κυβέρνησης. «Σίγουρα η μάνα του φταίει, βάλε ταξη υπουργέ», γράφει ειρωνικά κάποιος και κάποιος άλλος: «Εμένα μου άρεσε πολύ η γραβάτα, να κάνουμε υπουργό το παιδί του Καμμένου πάραυτα».

Οι χιουμοριστικές, αλλά και εξοργισμένες αναρτήσεις δεν είχαν τελειωμό, με αποτέλεσμα το όνομα του υπουργού και το hashtag #paidikammenou να είναι στα πρώτα ελληνικά trend…

Ο υιός που δημιουργεί συχνά προβλήματα!  

Διαβάστε εδώ

Ή μήπως είναι ιός; Δείτε εδώ την αντίδραση του Καμμένου

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου