Friday, 19 April, 2024

Τραγικό τέλος για τη Βρετανίδα τουρίστρια στη Ροδόπη – Την κατασπάραξαν άγρια ζώα

Νεκρή εντοπίστηκε η Βρετανίδα η τουρίστρια που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης. Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα

βρέθηκαν οι άνδρες των σωστικών συνεργείων, που από την Πέμπτη αναζητούσαν τη Βρετανίδα τουρίστρια στην περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης.
Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό της 63χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, η οποία είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Μαρώνειας, στη Ροδόπη.
Σύμφωνα την ΕΡΤ, το Σάββατο (23/9) οι διασώστες εντόπισαν διαμελισμένο το πτώμα της συνταξιούχου καθηγήτριας της Οξφόρδης, στην περιοχή Πύργου-Πετρωτών, μετά από δύο ημέρες εντατικών αναζητήσεων.
Η ίδια η 63χρονη ήταν που είχε πάρει τηλέφωνο τους δικούς της ανθρώπους στη Βρετανία και τους ανέφερε ότι είχε δεχθεί επίθεση από άγρια ζώα, με αποτέλεσμα εκείνοι να ενημερώσουν τη βρετανική πρεσβεία και συνεπακόλουθα τις ελληνικές αρχές, ώστε να ξεκινήσουν τις έρευνες.
Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα, όταν οι διασώστες, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών βρήκαν τα ανθρώπινα μέλη, που είχαν κατασπαραχθεί από άγρια ζώα, θέαμα που σόκαρε και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν και έγγραφα, που ανήκουν στην Βρετανίδα τουρίστρια.
Η νεκρή διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ήταν λάτρης της Ελλάδας, την οποία ήθελε να μάθει ακόμη περισσότερο και γι’ αυτό προγραμμάτισε το ταξίδι της στην Θράκη. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.
newsbomb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου