Thursday, 28 March, 2024

Τραγική μοίρα: Βρετανίδα ήρθε στη Σαντορίνη για να γιορτάσει τη νίκη κατά του καρκίνου και πέθανε από τοξική δηλητηρίαση

Απίστευτο περιστατικό μετά από υπερβολική κατανάλωση κρασιού

Ένα απίστευτο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα για μια Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία τον Σεπτέμβριο του 2016 έχοντας παλέψει και νικήσει τον καρκίνο του μαστού, επισκέφτηκε τη Σαντορίνη με τον σύζυγό της για να το γιορτάσει. Ωστόσο κατέληξε να χάσει τη ζωή της έπειτα από τοξική δηλητηρίαση που υπέστη από την υπερβολική κατανάλωση κρασιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η δικογραφία που σχηματίστηκε πρόσφατα, η Βάλερι Τζόουνς απόλαυσε κρασί κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο μεσημεριανό, αλλά και με το βραδινό της γεύμα.

Παράλληλα, παρευρέθηκε σε γαμήλιο πάρτι ζευγαριού που γνώρισε στη Σαντορίνη, όπου η άτυχη γυναίκα συνέχισε να πίνει κρασί.

Κάποια στιγμή, ο σύζυγός της επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να κοιμηθεί, και όταν ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, βρήκε την 54χρονη γυναίκα του να έχει καταρρεύσει στο μπάνιο, δίχως τις αισθήσεις της.

Όταν η Βάλερι Τζόουνς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Όπως μεταδίδει η «Mirror», η αρχική νεκροψία που έγινε στην Ελλάδα, έδειξε ότι η 54χρονη γυναίκα πέθανε από πνευμονικό οίδημα και υγρό στους πνεύμονες. Ο Ιατροδικαστής στο Μπόρνμουθ διαπίστωσε ότι η 54χρονη είχε ξεπεράσει κατά 4,5 φορές το όριο κατανάλωσης αλκοόλ που στη Βρετανία είναι τα 80mg ανά 100ml αίματος. Μετά τα παραπάνω, ο παθολόγος Dr Kudair Hussein, εκτιμά βασιζόμενος στις πιθανότητες, ότι η αιτία θανάτου της Βάλερι Τζόουνς ήταν άλλη, καθώς το μοιραίο όπως υποστηρίζει, ίσως και να επήλθε τελικά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Όπως λέει, αν το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα ξεπεράσει τα 350 ανά 100ml, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος θανάτου από δηλητηρίαση. Η αναφορά της Τζόουνς δείχνει πως είχε 358mg αλκοόλ στο αίμα.

mirror.co.uk

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου