Saturday, 20 April, 2024

Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Τσίπρα και τις ψεύτικες υποσχέσεις του (βίντεο)

Στη διάρκεια της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» προβλήθηκε βίντεο, το οποίο προχώρησε στην πλήρη αποδόμηση των υποσχέσεων που έχει δώσει κατά καιρούς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό που βλέπουμε πρώτα στο βίντεο, είναι η δήλωση του κ. Τσίπρα από το 2012 για την καθιέρωση της «απλής ανόθευτης αναλογικής» όταν πριν από λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωνε ότι με απλή αναλογική δεν θα κυβερνηθεί η χώρα.

Έπειτα, στο βίντεο γίνεται λόγος για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την οποία υποσχέθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, ενώ με το πολυνομοσχέδιο αυξάνεται για ορισμένους έως και κατά 300%.

Τρίτο χτύπημα στον Έλληνα πρωθυπουργό, το ξεπούλημα της δημόσιας υπηρεσίας όταν το 2011 ως βουλευτής ο ίδιος κατηγορούσε τις τότε κυβερνήσεις ότι ξεπουλάν ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ελληνικό κ.α. και τώρα ο Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε τα αεροδρόμια, τον ΟΛΠ και δέσμευσε για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία.

Έπειτα γίνεται αναφορά στο πακέτο των 7.500 σελίδων του πολυνομοσχεδίου, όταν το 2012 κατήγγειλε ότι είχε παραδοθεί στους βουλευτές με περιθώριο λίγων 24ωρων ένα νομοσχέδιο εκατοντάδων σελίδων.

Στη συνέχεια του βίντεο βλέπουμε τον θρήνο των βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός το 2011 έλεγε ότι «δεν ανέχομαι αυτούς που λένε ότι δεν συμφωνούμε με κάτι, ότι υπερβαίνει τη συνείδησή μας αλλά θα το ψηφίσουμε».

Τέλος, το βιντεάκι του Ράδιο Αρβύλα θίγει το θέμα του ΕΚΑΣ. Τον Ιούνιο του 2015, ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι «δεν μπορώ να φανταστώ ότι Έλληνας βουλευτής θα ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ» και, ακόμα χειρότερα, τον Ιανουάριο του 2015 έλεγε ότι «θα σηκώσουμε κεφάλι» για να μην κοπεί το ΕΚΑΣ.

topnews.gr
Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Τσίπρα και τις ψεύτικες υποσχέσεις του (βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου