Thursday, 28 March, 2024

Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε από τον ΠτΔ ο πρωθυπουργός

Επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και του ζήτησε να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί το Ασφαλιστικό, αν και ο πρωθυπουργός είχε προϊδεάσει ότι θα ζητήσει εθνικό διάλογο και για άλλα μεγάλα ζητήματα, όπως η Παιδεία, το προσφυγικό και η αναθεώρηση του Συντάγματος.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία συνεδρίασης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, τοποθείται μετά την επιστροφή του Προκόπη Παυλόπουλου από τη Ρώμη, όπου βρίσκεται για διήμερη επίσημη επίσκεψη (Πέμπτη και Παρασκευή).

Έτσι, εκτιμάται ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί είτε το Σάββατο, είτε την ερχόμενη Τρίτη, όταν θα επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας από τα ταξίδια του σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

Σύμφωμα με την ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

«Σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε για τις επαφές στο εν εξελίξει ταξίδι του σε Ισραήλ και Παλαιστίνη και του ζήτησε τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών μετά την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Ρώμη.»

 

news.in.gr

Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζήτησε από τον ΠτΔ ο πρωθυπουργός

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου