Friday, 29 March, 2024

Συλλήψεις στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο για αγοραπωλησία ηρωίνης

Συνελήφθησαν 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και 46χρονος στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο για αγοραπωλησία ηρωίνης
Ο 43χρονος χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα εισήλθε παράνομα στη χώρα μεταφέροντας ποσότητα ηρωίνης 220 γραμμαρίων που σκόπευε να πουλήσει στον 46χρονο
Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε ο 46χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ με το οποίο θα αγόραζε την ποσότητα ηρωίνης
Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλλάβουν χθες (10 Οκτωβρίου 2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, κοντά στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, έναν 43χρονο υπήκοο Βουλγαρίας και έναν 46χρονο, για – κατά περίπτωση – εισαγωγή, μεταφορά και αγοραπωλησία ηρωίνης.


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλες επιχειρησιακές ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκε ο 43χρονος να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης βάρους 220 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.


Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης θα την πουλούσε έναντι χρηματικής αμοιβής στον 46χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, επιβαίνοντας σε όχημα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, με το οποίο θα αγόραζε την ποσότητα ηρωίνης.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο 46χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.370 ευρώ και μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 6,6 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκαν η δίκυκλη μοτοσικλέτα και το όχημα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου