Friday, 29 March, 2024

Συγκλονίζει η μητέρα της 37χρονης που βρέθηκε νεκρή: Έχουμε διαλυθεί

Το πρωί της Τετάρτης έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο. Η Κατερίνα Γοργογιάννη βρέθηκε νεκρή στο Πάρκο Νεολαίας βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους.

Η σορός της άτυχης κοπέλας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 5 Μαρτίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από εθελοντές της Γραμμής Ζωής. Η Κατερίνα Γοργογιάννη το πρωί της εξαφάνισής της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Ωστόσο αναμένεται και η επίσημη έκθεση που θα ρίξει επιπλέον φως στα αίτια της τραγωδίας.

Συντετριμμένη η μητέρα της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη και δε μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένεια της. Η μητέρα η οποία μίλησε στο cretapost.gr, όλες αυτές τις ημέρες που αναζητούσαν ένα σημάδι από την Κατερίνα, που είχε φύγει από το σπίτι τους στις 5 Μαρτίου, μέσα της ένιωθε ότι το παιδί της, η κόρη που μεγάλωσε με τόσες δυσκολίες είχε πάθει κάτι κακό.

“Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή. Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα, το άψυχο κορμάκι της, της Κατερίνας μου” αναφέρει η κα Γοργογιάννη με δάκρυα στα μάτια. Όπως προσθέτει η ίδια και τα δύο της παιδιά τα μεγάλωσε μόνη της, αφού ο πατέρας τους πέθανε αρκετά νέος, μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα.

“Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου” λέει η μητέρα της άτυχης 37χρονης.

«Απειλές για αυτοκτονία»
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε δεν έκανε κάτι. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι και έδειχνε πιο συνειδητοποιημένη και ήρεμη. «Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» επέμεινε η μητέρα της, που παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται την Πέμπτη…

eleftherostypos

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου