Friday, 29 March, 2024

Στη φυλακή ο καθηγητής φροντιστηρίου που ασελγούσε σε μαθήτριές του

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου που είχε συλληφθεί από την αστυνομία, μετά τις καταγγελίες ανήλικων μαθητριών του για ασέλγεια, προφυλακίσθηκε

μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων.
Στον 57χρονο ο εισαγγελέας είχε απαγγείλει τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 57χρονο εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.
Ο καθηγητής φέρεται – εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού – να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.
Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013, όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών.
Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.
Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες μαθητριών που φοιτούσαν στο φροντιστήριό του, σύμφωνα με τις οποίες έπεσαν θύμα ασέλγειας από τον 57χρονο.
cnn – cretapost

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου