Thursday, 28 March, 2024

Σοκ: Σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε το πτώμα του 6χρονου κοριτσιού

Μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια – Εξετάζεται ως βασικός ύποπτος

ο πατέρας της άτυχης Στυλιανής Εικοσπεντάκη που παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές για το πως χάθηκε το παιδί

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη που δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες με τη βοήθεια σκυλιών, οι αστυνομικοί πριν από λίγη ώρα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκαν το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια.

Το κοριτσάκι που ήταν αρτιμελές, ήταν τοποθετημένο μέσα σε με σακούλα σκουπιδιών, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αιτία θανάτου του μικρού παιδιού.

Τις τελευταίες ώρες ο πατέρας του κοριτσιού που είναι πρώην αστυνομικός, εξεταζόταν στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα είπε για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, προκαλούν απορίες και ερωτηματικά στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου