Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σε στενό κύκλο τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αποφασίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να μην υπάρξουν ανοικτές προσκλήσεις και προβολή όπως συνέβαινε στο παρελθόν

γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να αξιοποιήσουν για προσωπικούς μικροπολιτικούς σκοπούς το γεγονός

Σε στενό κύκλο και σε μια ενέργεια της οικογένειας και του Ιδρύματος Καραμανλής με μήνυμα που αφορά πολλαπλούς αποδέκτες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Σε κλειστή σύσκεψη μεταξύ των κ.κ. Αχιλλέα Καραμανλή, Πέτρου Μολυβιάτη, του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του βουλευτή Σερρών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, αποφασίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να μην υπάρξουν ανοικτές προσκλήσεις και προβολή όπως συνέβαινε στο παρελθόν κυρίαρχα γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να αξιοποιήσουν για προσωπικούς μικροπολιτικούς σκοπούς το γεγονός. Κι αυτό αφορούσε τόσο εκείνους που θέλουν να βλέπουν «υπόγειες συμφωνίες» καραμανλικών με την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου όσο και όσους εσωκομματικά «επιχειρούν καπηλεία του ονόματος του Εθνάρχη» όπως μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή.

Για τους παραπάνω λόγους ο μοναδικός εκτός οικογένειας και ιδρύματος που κλήθηκε ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος λόγω της στενής του συνεργασίας με το Ίδρυμα Καραμανλής αλλά και της συμμετοχής του στο δ.σ. του και δεν υπήρξαν ούτε εσωκομματικές ούτε εκτός ΝΔ προσκλήσεις.

protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου