Tuesday, 23 April, 2024

Πρόγραμμα της Lidl προσφέρει σπουδές και εργασία μαζί με αμοιβές έως 1.800 ευρώ!

Σπουδές στο εμπόριο καταναλωτικών ειδών προσφέρει η αλυσίδα καταστημάτων Lidl μέσα από ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών και έμμισθης εργασίας

στη Γερμανία μισθό που φτάνει και τα 1.800 ευρώ

Στο διάστημα που η εργασία εναλλάσσεται με τις σπουδές , οι ωφελούμενοι θα συμμετέχουν ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων.

Τα 2 πρώτα έτη θα εξοικειώθουν με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιοχής στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος θα αναλάβουν αρμοδιότητες στη χώρα προέλευσής , ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στόχος είναι σύμφωνα με την Lidl , μετά την επιτυχή αποφοίτησή , να αναλάβετε τη θέση Προϊστάμενου-ης Πωλήσεων στην εταιρία μας. Ως Προϊστάμενος-η Πωλήσεων διοικείτε έως πέντε καταστήματα σε μία ευρύτερη περιοχή και έχετε στην ευθύνη σας περίπου 80 με 100 εργαζόμενους. Αναλαμβάνετε τη στελέχωση, την κινητοποίηση και την ανάπτυξη του προσωπικού των καταστημάτων.

Επίσης θα είναι υπεύθυνοι για την επίτευξη των στόχων της εταιρίας, καθώς και την ενίσχυση της φιλοσοφίας της Lidl. Εκτός από ένα μισθό άνω του μέσου όρου στην αγορά εργασίας,παρέχεται εταιρικό αυτοκίνητο. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Lidl οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων και να γνωρίζουν άπταιστα την ελληνική, γερμανική και αγγλική γλώσσα. Τυχόν πρότερη πρακτική άσκηση ή επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν. Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο 2017 και θα πραγματοποιηθεί στο Duales Hochschule στην πόλη Heilbronn της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Περιλαμβάνει θεωρητικές σπουδές στα Γερμανικά και δευτερευόντως στα Αγγλικά, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν τίτλο σπουδών Bachelor of Arts και επιστρέφουν για εργασία στην Ελλάδα. Στο εναλλασσόμενο με τις σπουδές διάστημα, οι σπουδαστές θα συμμετέχουν σε εργασίες καταστήματος, οι οποίες αφορούν από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και ταμείο έως και τη διοίκηση μιας περιοχής καταστημάτων. Οι επιτυχόντες θα αμείβονται από την έναρξη των σπουδών τους με 1.400 ευρώ μεικτά το πρώτο έτος έως 1.800 ευρώ μεικτά το τρίτο.

Βιογραφικά αποστέλλονται έως το τέλος του μήνα στην ιστοσελίδα http://application.lidl.com .

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

dikaiologitika.gr

Πρόγραμμα της Lidl προσφέρει σπουδές και εργασία μαζί με αμοιβές έως 1.800 ευρώ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου