Thursday, 25 April, 2024

Προσοχή για όσους πηγαίνετε Κορινό – Κατερίνη! Έργα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Διαβάστε αναλυτικά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη σε αρκετά σημεία της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Οι ρυθμίσεις αφορούν το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και, ειδικότερα, την περιοχή από τον ανισόπεδο κόμβο του Κορινού έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης.

Πιο αναλυτικά:

  1. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα, λίγο πριν από τον ανισόπεδο κόμβο του Κορινού έως το νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από σήμερα στις 2 το μεσημέρι έως τις 7 το πρωί της Τρίτης.
  2. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού μέχρι τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αύριο από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα .

Σε αυτό το διάστημα, τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού και θα οδηγούνται στη συνέχεια στην παλιά εθνική οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, τη Δημοτική οδό Μουσών – Ισόπεδων Κυκλικών Κόμβων Λιακοπούλου- Λ. Ιασωνίδη – Δυτικής παράπλευρης της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσ/νίκης (Π.Α.Θ.Ε.) και θα εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., μέσω του νότιου ανισόπεδου Κατερίνης.

  1. Επίσης θα περιοριστεί η κίνηση των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού μέχρι και το νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης προκειμένου να απομακρυνθεί η σήμανση αποκλεισμού, μέχρι την Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου