Friday, 26 April, 2024

Περαστικός έσωσε νήπιο στο Κιλκίς

Σύμφωνα με το blog του Κιλκίς ”Μαχητής”, εχθές παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία στην «αναπλασμένη» περιοχή «Κήπου»-πάρκου

του Κιλκίς, όπου στις κακοτεχνίες της «ανάπλασης» ελλοχεύουν κίνδυνοι όχι μόνο για την εσωτερική ακεραιότητα, αλλά και για…την ίδια τη ζωή.

Σύμφωνα με την καταγγελία το μικρό νήπιο ξέφυγε κάποια στιγμή από την προσοχή της μητέρας και τρέχοντας γλίστρησε και έπεσε μπρούμυτα μέσα στο αυλάκι με το νερό που διασχίζει σημεία του «πάρκου», και ευτυχώς για καλή τύχη του διερχόμενος νέος αντέδρασε σχεδόν αστραπιαία, μπήκε στο αυλάκι και τράβηξε το νήπιο το οποίο διέτρεξε άμεσο κίνδυνο πνιγμού καθώς είχε και πιπίλα στο στόμα του!

Παρά την ευτυχή κατάληξη του περιστατικού, ο σωτήρας παρέμεινε αρκετή ώρα από σε κατάσταση ψυχικής ταραχής, εκστομίζοντας «βαρείς» χαρακτηρισμούς για τις κακοτεχνίες στον «Κήπο»-πάρκο.

Δεδομένου, ότι η καταγγελία προήλθε από πολίτες, που χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και ακρίβεια στα λεγόμενά τους, αλλά και του ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι συμπολίτες και επισκέπτες που εκφράζονται αρνητικώς για το αποτέλεσμα της ανάπλασης της συγκεκριμένης περιοχής, ίσως είναι καιρός η δημοτική αρχή Κιλκίς να εξετάσει τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων, ώστε τουλάχιστον να εξαλειφθούν οι κακοτεχνίες οι οποίες προκαλούν τις αντιδράσεις, και στις οποίες ο «Μαχητής» έκανε κατ’ επανάληψιν αναφορές.

Και αυτό να γίνει πριν συμβεί το απευκταίο, δηλαδή κάποιο σοβαρό ατύχημα ή κατά μείζονα λόγο κάποιο δυστύχημα, που θα έχει μεγαλύτερο κόστος και δυσμενείς συνέπειες για την τοπική αυτοδιοίκηση, πέρα από τις οδυνηρές επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Κάθε ολιγωρία ή αναβλητικότητα δεν θα είναι στο εξής ανώδυνη, όπως ίσως πιστεύουν κάποιοι.

Πηγή: maxitis.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου