Friday, 29 March, 2024

Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία 

Η υπόθεση συγκλόνισε τη Λαμία, καθώς ο άντρας εξέδιδε την κόρη με νοητική υστέρηση σε φίλους του. Οπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή

ζούσε εφιαλτικές στιγμές από το 2013, όταν και ήταν 15 χρόνων. Εις βάρος της, μάλιστα, είχαν ασελγήσει, εκτός από τους δύο συλληφθέντες φίλους του 53χρονου πατέρα της, και αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονταν γι’ αυτόν.

Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα στη Λαμία προκαλούν φρίκη. Μάλιστα, ο 53χρονος, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είναι πατέρας γνωστού ηθοποιού. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο, ο ηθοποιός δήλωσε πως ζούσε τον εφιάλτη από τα 5 του χρόνια.

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα, αλλά δεν γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», είπε ο γνωστός ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις. «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν!», αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Ο ηθοποιός άλλαξε το όνομά του λόγω του πατέρα του
Ο ηθοποιός, που έβλεπε τις επισκέψεις του γείτονα στην αδελφή του, προσπάθησε να τη γλιτώσει, όπως και τα αδέλφια του. Εκείνος έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομά του και κατάφερε να κάνει καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι συνέβαινε στην οικογένειά του στη Λαμία. Πλέον, όπως τόνισε, αισθάνεται ανακούφιση που ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή.
Πηγή: iefimerida.gr 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου