Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέταξε το μωρό της από τον 5ο όροφο και αυτοκτόνησε

Σοκ στον Νέο Κόσμο. Μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το μωρό της και στη συνέχεια βούτηξε η ίδια στο κενό. Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στις 16:30.
Η μητέρα, 42 ετών και το παιδί, ένα κοριτσάκι 4,5 ετών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γεννηματά και Αγλαϊα Κυριακού αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η μητέρα πρώτα πέταξε το παιδί της και στη συνέχεια, βάζοντας καρέκλες μπροστά στα κάγκελα ώστε να μπορέσει να τα υπερπηδήσει, πήδηξε κι η ίδια από τον πέμπτο όροφο.

Σοκ προκαλεί όσα περιέγραψε στους δημοσιογράφους μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία εκείνη γυρνούσε με τα παιδιά της στο σπίτι τους.
«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαιγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».
Όπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, το μητρικό ένστικτο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης, δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη…»…

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγος της είχε φύγει από το σπίτι λίγα λεπτά πριν το συμβάν.
Σε κατάσταση σοκ είναι οι γείτονες, οι οποίοι είδαν την τραγωδία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.
Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας – zougla – iefimerida

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου