Saturday, 20 April, 2024

Πένθος για την 24χρονη Ερατώ – Αφήνει πίσω της τη 2χρονη κόρη της

Η είδηση για τη δολοφονία της 24χρονης Ερατούς από τον 25χρονο εν διαστάσει σύζυγό της προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Μυτιλήνης και όλης της χώρας

και βύθισε σε πένθος τις οικογένειες και τους φίλους του ζευγαριού.
Το φονικό έγινε στο σπίτι που διέμενε η 24χρονη μαζί με την κόρη της σε κεντρικό δρόμο της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος δράστης στις 3 τα ξημερώματα πυροβόλησε τη σύζυγό του ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το 2χρονο κοριτσάκι τους.
Ο δράστης λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος.
Τι οδήγησε δηλαδή τον 25χρονο να σκοτώσει με καραμπίνα την 24χρονη πρώην γυναίκα του; Πληροφορείς αναφέρουν ότι η ζήλια όπλισε το χέρι του δράστη ενώ μαρτυρίες από τη γειτονιά μιλούν για συχνούς καβγάδες του ζευγαριού.
Ο δράστης το τελευταίο διάστημα διέμενε στο πατρικό του σπίτι σε χωριό στην περιοχή της Μυτιλήνης όπου διατηρεί επιχείρηση. Σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μυτιλήνης όπου θα του απαγγείλει κατηγορίες και κατά πασά πιθανότητα θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Ασφαλώς τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι η μικρούλα … 2 ετών και έμεινε ουσιαστικά ορφανή και από πατέρα και από μητέρα.
Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 24χρονης κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Ερατώ δεν ζει πια, αλλά και οι γονείς του 25χρονου συζυγοκτόνου που δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γιος τους θα σκότωνε τη γυναίκα του και θα άφηνε ορφανή την κορούλα του.
Η 24χρονη Ερατώ έχει αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ στο facebook με την κόρη της.
Στο προφίλ του 25χρονου δράστη υπάρχει φωτογραφία με την κυνηγετική καραμπίνα και τα θηράματά του…
lesvosnews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου