Thursday, 28 March, 2024

«Ο 61χρονος μου είπε ότι του πήραν το παιδί σαν να έλεγε ότι του έκλεψαν το κινητό»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπιζε τις πρώτες ώρες τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του συνεργείου που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην Αγία Βαρβάρα που εκτυλίχθηκε η τραγωδία με θύμα την 6χρονη Στέλλα και θύτη τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους του έκανε εντύπωση η ψυχραιμία με την οποία μιλούσε για το παιδί του και την εκδοχή ότι του το είχαν αρπάξει, εκδοχή που επικαλέστηκε στους αστυνομικούς μέχρι τελικά να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

«Μου είπε ότι του έκλεψαν το παιδί σαν μου έλεγε ότι του έκλεψαν το κινητό» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο άνθρωπος ήταν λίγο περίεργος στις κινήσεις του και στην συμπεριφορά απέναντι στους γείτονες ήταν κάπως… Περίεργος. Τσακωμούς δεν άκουγα εγώ δεν ξέρω οι άλλοι… Η οικογένεια ήταν απομονωμένη από την υπόλοιποι γειτονιά. Το πρωί εγώ τον είδα στις 8:30 και έβγαινε με το παιδί που το είχε βάλει στο μηχανάκι και τον ρώτησα “τι έγινε Γιάννη;” μου απαντάει “έγιναν πολλά, με έκλεψαν και μου έκλεψαν και το παιδί”. Ήταν εδώ και η ασφάλεια πολλά άτομα και μάλιστα βγαίνοντας με το μηχανάκι πήγε να πατήσει και έναν αστυνομικό, και παρόλα αυτά μου είπε ότι έκλεψαν το σπίτι του και το παιδί του,  και το ανέφερε λες και του έκλεψαν το κινητό… Από την πρώτη στιγμή είπα ότι αυτός έχει κάνει ζημιά στο παιδί» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου. Άλλος γείτονας που σύχναζε στην περιοχή και έβλεπε καθημερινά τον 61χρονο παρατήρησε ότι τον τελευταίο καιρό είχε απόμακρη συμπεριφορά και ήταν απότομος στις κουβέντες του, χωρίς, ωστόσο, να τον ρωτήσουν ποτέ τι συμβαίνει.

«Έρχομαι καθημερινά στο μαγαζί που το έχει φίλος και κάθομαι όλη την ημέρα… Ήμουν εδώ 8:45, είχε έρθει αστυνομία και ρωτούσα να δώσει τι έγινε… Τελικά έμαθα ότι αυτός ειδοποίησε την αστυνομία στις 7:25, και στις 7:30 ήταν εδώ. Μου φάνηκε περίεργο, αναρωτήθηκα και είπα, αφού το σχολικό περνά 7:20 δεν βγήκε αυτός να το πάει… Δεν ξύπνησε το παιδί πιο νωρίς εφτά παρά για να το ετοιμάσει πως και πήρε τηλέφωνο… Μετά το σχολικό πήρε τηλέφωνο… Όποτε τον βλέπαμε έλεγε ένα γεια και τι κάνεις και πήγανε στην δουλειά του. Πριν ξανά παντρευτεί μιλούσε τώρα με τα παιδιά είχε κλειστεί στο σπίτι του. Το παιδάκι το είχα δει που το έπαιρναν αγκαλιά με το σχολικό. Με το που έμαθα το έγκλημα και άκουσα περιοχή πήγε το μυαλό μου… Απίστευτο».

Protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου